به گزارش خبرنگار مهر، این دوره پیشرفته داوری فوتبال ویژه بانوان به درخواست فدراسیون فوتبال کشورمان و موافقت کمیته آموزش فیفا از روز پنج شنبه 30 آبان ماه تا چهارشنبه 6 آذرماه در محل کمپ تیمهای ملی برگزار خواهد شد.
کمیته داوران فدراسیون فوتبال 30 نفر از داوران زن برگزیده سراسر کشور را پس از انجام تستهای بدنی و برخورداری از شرایط لازم برای شرکت در این دوره انتخاب کرده است.
کار تدریس این کلاسها را خانم "ساندرا هانت" مدرس برجسته فیفا از آمریکا برعهده خواهد داشت. این مدرس آمریکایی به همین منظور روز 29 آبان ماه وارد تهران خواهد شد.
کلاس پیشرفته داوری فوتبال بانوان در دو بخش تئوری و عملی انجام برگزار خواهد شد که جلسات تئوری صبحها از ساعت 9 تا 12:30 در هتل آکادمی فوتبال و جلسات عملی بعدازظهرها از ساعت 14:30 تا 16:30 در زمین چمن آکادمی فوتبال برگزار خواهد شد .
این برای دومین باراست که به همت کمیته داوران فدراسیون فوتبال برای داوران زن کلاسی داوری با این سطح برگزار می شود. سال گذشته نیز چنین دورهای به مدت 5 روز (آبان ماه 86) برگزار شد که کار تدریس این دوره را خانم "اینگرید جانسون" برعهده داشت.
کلاس داوری پیشرفته فوتبال بانوان ساعت 9 صبح روز پنج شنبه هفته جاری با حضور علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال و نواب رئیس این فدراسیون افتتاح خواهد شد.
نظر شما