به گزارش خبرنگار مهر در سمنان، استاندار سمنان شب گذشته در کار گروه گردشگری استان سمنان گفت: یکی از سیاستهای دولت نهم توجه ویژه به بخش گردشگری در کل کشور است.
وی تاکید کرد: هدف اصلی مسئولان ایجاد امکانات برای استفاده از توان و ظرفیتهای گردشگری در مناطق نمونه به عنوان یکی از محورهای در آمدی استان باشد.
عبداللهی به تلاش برای جذب سرمایه گذاران برای ایجاد توان لازم برای استفاده از امکانات گردشگری مناطق نمونه گردشگری اشاره کرد و گفت: این امکانات باید از سوی بخش خصوصی ایجاد شود .
استاندار سمنان با بیان اینکه هر منطقه گردشگری دارای حداقل یک ویژگی خاص است که باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: متولیان گردشگری، محیط زیست و منابع طبیعی باید برای رسیدن به اهداف گردشگری با یکدیگر هماهنگی داشته باشند.
رئیس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سمنان نیز در این جلسه ضمن اشاره به وضعیت مطالعات 23 منطقه نمونه و دو شهر نمونه گردشگری گفت: هدف از انجام این مطالعات علاوه بر بررسی وضعیت این مناطق ، کمک به ایجاد و تکمیل زیر ساخت های لازم در این مناطق است.


نظر شما