۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۰:۲۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

تماس" لاپارتین" با فدراسیون دوچرخه سواری/ حضور مربی فرانسوی قوت گرفت

تماس" لاپارتین" با فدراسیون دوچرخه سواری/ حضور مربی فرانسوی قوت گرفت

دبیر فدراسیون دوچرخه سواری از تماس "لاپارتین" با این فدراسیون برای انجام مذاکرات نهایی و عقد قرارداد با یک مربی فرانسوی خبر داد.

اصغرخالقی درگفتگو با خبرنگار مهر ضمن اعلام این خبر افزود: روز گذشته "لاپارتین" نایب رئیس فدراسیون دوچرخه سواری فرانسه طی تماسی از طریق پست الکترونیکی سوالاتی را در خصوص ابهامات موجود در قرارداد با فدراسیون دوچرخه سواری ایران مطرح کرد.

وی افزود: "لاپارتین" که رابط بین ما و دو مربی فرانسوی برای انعقاد قرار داد است در خصوص تاریخ شروع و پایان قرارداد، مکان اردوها، تعداد پیست های دوچرخه سواری، حقوق و مزایا، ماموریت های محول شده، دوچرخه سواران و شرایط سنی و فنی آنها و چگونگی استقرار در ایران سوالاتی را مطرح کرده است که ما نیز در اسرع وقت به این پرسش ها پاسخ می دهیم.

دبیرفدراسیون دوچرخه سواری ایران در ادامه با تاکید بر اینکه هنوز حضور مربی خارجی قطعی نشده است، تصریح کرد: هرچند هنوز جواب قطعی از سوی "پاتریک کلوزو" به ما داده نشده است اما با این تماس حضور این مربی قوت بیشتری گرفت.

کد خبر 788999

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha