۲۵ آذر ۱۳۸۷، ۱۷:۰۳

50 هزار تشکل دینی در کشور فعالیت دارند

50 هزار تشکل دینی در کشور فعالیت دارند

همدان - خبرگزاری مهر: مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات اسلامی کشور، گفت: بیش از 50 هزار تشکل دینی در کشور فعالیت دارند.

حجت الاسلام یعقوب دیلمقانی در گفتگو با خبرنگار مهر در همدان، گفت: کانونهای فرهنگی و انجمن های اسلامی از جمله تشکلهای دینی هستند که در زمینه های احکام، اخلاق، عقاید، قرآن و برنامه هایی از جمله برپایی نماز جماعت امر به معروف و نهی از منکر در سطح مدارس، ادارات و محیطهای کارمندی فعالیت می کنند.

وی افزود: این هیئتها به صورت فعال و خودجوش در مناسبتهای مختلف ملی و مذهبی برنامه های مختلفی را اجرا می کنند که بیشترین فعالیت و حضور آنها در ایام سوگواری اباعبدالله الحسین (ع) است.

حجت الاسلام دیلمقانی با اشاره به وجود فرقه ها در جامعه بر ضرورت تشکلهای دینی در کشور تأکید کرد و افزود: مسئله فرهنگ دینی از دیرباز و بعد از نهضت امام حسین (ع) ایجاد شده و به طور قطع فعالیت در این زمینه آسیبها و هجمه های مختلفی داشته است که با عنوان ناتوی فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری مطرح شده است و این معضل اولین و آخرین تهدید دشمن نبوده و نیست و باید با توجه به نیازهای زمانی و مکانی هر زمان آماده مقابله با تهدیدات دشمن بود.

مدیرکل تشکلهای دینی سازمان تبلیغات کشور رسوخ فرقه های بهائیت و گروه های شیطان پرستی را از جمله برنامه های طراحی شده دشمن علیه ایران عنوان کرد و افزود: در این زمینه باید تشکلهای دینی اطلاع رسانی روشنی را ارائه و محتوای مکاتب و ادیانی سیاسی و غیرسیاسی برای مردم به ویژه جوانان عنوان شود تا بتوانیم معارف اهل بیت (ع) را در بین آنها گسترش داده و پاسخگو نیاز جوانان باشیم.

کد مطلب 801002

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha