به گزارش خبرنگار مهر، دکتر شاهین محمدصادقی امروز در نهمین جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در دانشکده پزشکی افزود: پژوهش و علم ارزشمند است و به دنبال علم رفتن نیز کار ارزشمندی است. در نظام جمهوری اسلامی ایران پژوهش و علم در خدمت اهداف مقدس علم و بشریت است.
وی کار پژوهشی را یک تکلیف برای دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی به عنوان بخشی از جامعه علمی کشور برشمرد و گفت: در این دانشگاه کارهای بزرگی به انجام رسیده است که اساتید، محققان و دانشجویان دانشگاه آن را به انجام رسانده اند.
محمدصادقی اضافه کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با 35 مرکز تحقیقاتی مصوب و 9 مرکز تحقیقاتی غیر مصوب و 2 پژوهشکده ابزارهای مناسبی برای اساتید و دانشجویان در حیطه پژوهش فراهم کرده است.
وی از موفقیت های دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از جمله تولید چسب بافتی، نای مصنوعی، کبد مصنوعی و تولید مواد دندانی جدید به عنوان بخشی از دستاوردهای این دانشگاه نام برد و گفت: پژوهش های این دانشگاه به نتایج ارزشمند و قابل استنادی برای اعتباربخشی در جامعه علمی کشور دست یافته است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر این نکته که روحیه تحقیق در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی حاکم شده، گفت: هنوز با اهداف نهایی پژوهش دانشگاه فاصله داریم.
وی اضافه کرد: تمامی تحقیقات و پژوهش ها زمانی ارزش دارند که در خدمت مردم باشد و بتوانیم خود تولید کننده علم باشیم.
به گزارش مهر، دکتر محمد رحمتی معاون پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی در این مراسم با اشاره به اهداف چشم انداز 20 ساله کشور و رسیدن به جایگاه اول منطقه گفت: برای رسیدن به جایگاه اول منطقه باید در سال 500 پتنت ثبت کنیم و یک هزار و 500 نوآوری در حوزه سلامت داشته باشیم.
وی اضافه کرد: استاندارد جهانی نسبت پژوهشگر به جمعیت 2 هزار نفر در یک میلیون نفر است که این میزان در کشور ما حدود 400 نفر است که هنوز به استاندارد جهانی نرسیده است.
رحمتی خاطرنشان کرد: برای استفاده بهینه از استعدادهای بالفعل پژوهشی به بالقوه باید علاوه بر تزریق منابع مالی از مقام شامخ پژوهشگران نیز تجلیل شود که در این دوره از جشنواره پژوهشی دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی از افراد برجسته دانشگاه در حوزه پژوهش تقدیر می شود.
نظر شما