پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ دی ۱۳۸۷، ۱۲:۱۴

وزیر بهداشت خبر داد:

ظرفیت مازاد دانشجو برای تأمین پزشک متخصص در مناطق محروم

ظرفیت مازاد دانشجو برای تأمین پزشک متخصص در مناطق محروم

زاهدان - خبرگزاری مهر: دکتر کامران باقری لنکرانی در سراوان اعلام کرد: به منظور تأمین پزشک متخصص در مناطق محروم پیش بینی پذیرش ظرفیت مازاد دانشجو امسال لحاظ شده است.

به گزارش خبرنگار مهر در زاهدان، دکتر کامران باقری لنکرانی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی که در دومین سفر استانی هیئت دولت به سیستان و بلوچستان به نمایندگی از رئیس جمهور و هیئت دولت به شهرستان سراوان سفر کرده است، روز گذشته در نشست شورای اداری این شهرستان که در فرمانداری تشکیل شد، اظهار داشت: برای توسعه فضاهای بیمارستانی و درمانگاهی در سیستان و بلوچستان اقدامهای مناسب و مطلوب در حال اجرا است.

وی افزود: این اقدامات به گونه‌ای است که شاهد پیشرفتهای چشمگیری در همین زمینه هستیم.

دکتر لنکرانی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر چند طرح بیمارستانی در شهرستانهای نیکشه، راسک، ایرانشهر و چابهار آغاز شده که امید است با بهره‌برداری آنها مشکلات درمانی مردم این مناطق رفع شود و افزون بر این، کار مطالعه طرح بیمارستان سراوان نیز امسال آغاز می‌شود.

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی همچنین بیان کرد: 76 پزشک متخصص جدید نیز به منظور تأمین نیروی متخصص مورد نیاز برای سیستان و بلوچستان معرفی شده‌اند.

دکتر کامران باقری لنکرانی اعلام کرد: به منظور تأمین پزشک متخصص در مناطق محروم پیش بینی پذیرش ظرفیت مازاد دانشجو نیز امسال لحاظ شده است.

وی افزود: این دانشجویان پس از دانش‌آموختگی، در مناطق محروم به مدت 10 سال به خدمت‌رسانی مشغول می‌شوند.

وزیر بهداشت همچنین تأکید کرد: کاهش 40 درصدی اعزام بیماران از شهرستانهای سیستان و بلوچستان به مرکز استان نشانگر توجه و پیگیری دولت نهم به امر بهداشت و سلامت و همچنین توسعه امکانات بیمارستانی است.

باقری لنکرانی خاطر نشان کرد: با توجه به فعالیتهای انجام شده تعداد مراکز فوریتهای پزشکی سیستان و بلوچستان از 24 به 60 پایگاه افزایش یافته است.

کد خبر 810267

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha