مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه وزیر آموزش و پرورش فردا در کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی حضور می یابد و به سوال نمایندگان مجلس پاسخ می دهد، گفت: قدرت الله علیخانی نماینده مردم قزوین، عثمانی نماینده مردم بوکان و قاسم محمدی نماینده مردم اردبیل سه نماینده ای هستند که سوالات خود را از علیرضا علی احمدی خواهند پرسید.
محمدعلی حیاتی افزود: سوال نماینده مردم قزوین در ارتباط با علت فروش مدارس طارم سفلی قزوین و سوال نمانیده مردم بوکان در باره علت نبود مدرسه شبانه روزی دخترانه در روستای بوکان است.
نماینده مردم لامرد و مهراظهار داشت: همچنین سوال نماینده مردم اردبیل این است که چرا وزیر آموزش و پرورش به تعهدات و وعده های قانونی خود در ارتباط با سرانه مدارس، هزینه مینی بوس ها و نظارت بر عملکرد سازمانهای آموزش و پرورش عمل نمی کند.
مخبر کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فاطمه آجرلو نماینده مردم کرج نیز سوالی را مطرح کرده بود که طی چند ساعت گذشته آن را پس گرفت.
نظر شما