۱۶ دی ۱۳۸۷، ۱۳:۰۳

آیت الله طبرسی:

دشمنان با ترویج خرافه در مراسم عزاداری محرم به دنبال نفوذ در کشور هستند

دشمنان با ترویج خرافه در مراسم عزاداری محرم به دنبال نفوذ در کشور هستند

ساری - خبرگزاری مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران با اشاره به برخی انحرافات و خرافاتی که در مراسم عزاداری ماه محرم رواج یافته است، گفت: دشمنان با ترویج خرافه در مراسم عزاداری محرم به دنبال نفوذ در کشور هستند.

به گزارش خبرنگار مهر در جویبار، آیت الله نورالله طبرسی پیش از ظهر دوشنبه در همایش آسیب شناسی عزاداری ماه محرم در سالن الغدیر اداره فرهنگ و ارشاد اسلام جویبار افزود: دشمنان با فرصت‌طلبی از بعضی‌ خرافات‌ که با عزاداری ماه محرم آمیخته شده ، سعی می ‌کنند نهضت حسینی را لکه ‌دار کنند.

وی با تاکید بر اینکه نهضت حسینی دارای ارزش و جایگاه بالایی است که نباید با خرافات آمیخته شود، افزود: مردم باید نسبت به این گونه مسایل آگاه باشند و به نصایح علما و روحانیون توجه داشته باشند.

نماینده ولی فقیه در مازندران تاکید کرد: مداحان نیز در برنامه‌های خود به درستی روایت ذکر شده توجه کنند.

وی گفت: عاشورا یک فرهنگ غنی اسلامی است که نسل به نسل منتقل شده است و گذشت زمان نیز خدشه‌ای بر آن وارد نکرده است.

طبرسی ادامه داد: مهمترین آسیبی که می‌تواند به این نهضت وارد کند خرافاتی است که توسط برخی‌ها در ایام سوگواری دیده می‌شود که عده‌ای با حمل علم در دسته ‌روی‌ها سعی می‌کنند ارادت خود را نشان دهند.

وی تاکید کرد: وفاق و همدلی خوبی بین روحانیون وجود دارد که این قابل تحسین است.

نماینده ولی فقیه در مازندران اظهار داشت: دشمن امروز در لبنان، غزه، عراق، افغانستان و کشورهای اسلامی از نهضت شکست‌ناپذیر حسینی که ایجاد شده است هراس دارد و از این گسترش می‌رنجد.

کد خبر 812380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha