۲۷ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۵۰

چهار عضو یک بیمار مرگ مغری به بیماران نیازمند اهدا شد

کرمان - خبرگزاری مهر: مسئول تیم جراحی پیوند اعضا گفت: چهار عضو یک نوجوان 15 ساله دچار مرگ مغزی در کرمان به چهار بیمار نیازمند اهداء شد.

به گزارش خبرنگار مهر درکرمان، خانواده یک نوجوان 15ساله در کرمان که در حادثه ای دچار مرگ مغزی شده بود با اهداء اعضای این بیمار موافقت کردند و چهار عضو این فرد به بیماران نیازمند اهداء شد.

فوق تخصص پیوند اعضاء و مسئول تیم جراحی این بیمار مرگ مغزی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: با رضایت خانواده این نوجوان 15 ساله که با تشخیص متخصصان دچار مرگ مغزی شده بود، ارگانهای مورد نیاز بیماران متقاضی پیوند جدا و جهت درمان بیماران استفاده خواهد شد.

محمد دهقان گفت: اعضاء این شخص برای پیوند به چهار بیمار نیازمند به بیمارستانهای کرمان و شیراز فرستاده شد.

وی افزود: "کبد" و " پانکراس" این نوجوان به شیراز جهت اهداء به دو بیمار دارای عاضه کبدی و پانکراس پیشرفته ارسال شد و زندگی این افراد را نجات خواهد داد.

دهقان اضافه کرد: کلیه های این شخص نیز به دو بیمار دیالیزی در کرمان پیوند خواهد خورد.

وی گفت: با اهدای اعضای این بیمار مرگ مغزی و پیوند به افراد نیازمند زندگی این افراد به روال عادی خود باز خواهد گشت.


 

کد خبر 817300

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha