به گزارش خبرنگار مهر درکرمان، خانواده یک نوجوان 15ساله در کرمان که در حادثه ای دچار مرگ مغزی شده بود با اهداء اعضای این بیمار موافقت کردند و چهار عضو این فرد به بیماران نیازمند اهداء شد.
فوق تخصص پیوند اعضاء و مسئول تیم جراحی این بیمار مرگ مغزی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: با رضایت خانواده این نوجوان 15 ساله که با تشخیص متخصصان دچار مرگ مغزی شده بود، ارگانهای مورد نیاز بیماران متقاضی پیوند جدا و جهت درمان بیماران استفاده خواهد شد.
محمد دهقان گفت: اعضاء این شخص برای پیوند به چهار بیمار نیازمند به بیمارستانهای کرمان و شیراز فرستاده شد.
وی افزود: "کبد" و " پانکراس" این نوجوان به شیراز جهت اهداء به دو بیمار دارای عاضه کبدی و پانکراس پیشرفته ارسال شد و زندگی این افراد را نجات خواهد داد.
دهقان اضافه کرد: کلیه های این شخص نیز به دو بیمار دیالیزی در کرمان پیوند خواهد خورد.
وی گفت: با اهدای اعضای این بیمار مرگ مغزی و پیوند به افراد نیازمند زندگی این افراد به روال عادی خود باز خواهد گشت.
نظر شما