۳۰ دی ۱۳۸۷، ۱۱:۱۳

افزایش کمیسیون های ماده 100 در شهرداری ساری نگران کننده است

ساری - خبرگزاری مهر: رئیس کمیسیون نظارت و بهداشت شورای شهرساری با اشاره به افزایش بی رویه تخلفات ساخت و ساز شهری اظهار داشت: افزایش واحدهای کمیسیون های ماده صد در نواحی شهرداری ساری نگران کننده است.

به گزارش خبرنگار مهر، فرامرز نقیبی یکشنبه شب در جلسه علنی شورای اسلامی شهر ساری در محل شورا افزود: سطح تخلفات افزایشی در نواحی مرکز استان باعث شده تا شهرداری اقدام به ایجاد واحدهای جدید کمیسیون های ماده صد در نواحی خود کند.

وی خاطرنشان کرد: مردم گرفتار قوانین دست و پاگیر شهرداری مرکز استان شده و از افزایش هزینه های جرائم توسط شهرداری گلایه مند هستند.

عضو شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه شهرداری موظف به احداث پل برقی هوایی در برخی از نقاط شهر شده است تصریح کرد: متاسفانه غیرمنظم برگزار شدن جلسات کمیسیون های شورا سبب می شود تا بسیاری از طرح های شهری با کندی روند خود را طی کند.

نقیبی با بیان اینکه سرمایه گذاری در مرکز استان توانایی احداث شهربازی را ندارد اظهار داشت: اعضای شورا باید برای بودجه سال 88 احداث شهربازی را تصویب و انجام آن توسط شهرداری صورت گیرد.

این عضو شورای اسلامی شهر ساری در بخش دیگری از سخنانش با انتقاد از غیرمقاوم بودن آسفالت های سطح شهر اظهار داشت: متاسفانه آزمایشگاه آسفالت شهرداری ساری هم نظارت دقیقی بر نوع آسفالت استفاده شده در شهر ندارد.

وی با بیان اینکه متاسفانه مدیرعامل سازمان عمران شهرداری ساری هیچ نظارت و جدیتی به مصوبات شورا در حوزه خود ندارد افزود: این مهم سبب شد تا بنده دیگر در هیچ کدام از جلسات کمیسیون مربوطه شرکت نکنم.

نقیبی با اشاره به اینکه انتقاد اعضای شورا به شهرداری با طنز شهردار پایان می یابد افزود: مصوباتی اتخاذ شده شورای شهر اگر عملیاتی نشود به مردم و رای خود خیانت کردیم.

علی بهروش، رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهر ساری با اشاره به اینکه مرمت خیابان های شهرساری نباید به پیمانکار داده شود افزود: خدمت به شهروند و شهر عشق و علاقه واقعی می طلبد.

هفت نفر اعضای اصلی شورای سوم اسلامی مرکز استان را تشکیل می دهد.

کد خبر 818943

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha