۷ بهمن ۱۳۸۷، ۱۵:۵۸

بر اساس یک نظرسنجی جدید:

نصف مردم ترکیه ارگنه کن را تلاشی جدی برای براندازی می دانند

نصف مردم ترکیه ارگنه کن را تلاشی جدی برای براندازی می دانند

با تداوم تنش ها بین دولت اسلامگرای ترکیه و سکولارها، یک نظرسنجی جدید نشان داد نصف مردم این کشور، تشکیل ارگنه کن را تلاشی جدی برای براندازی می دانند.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه ملیت چاپ ترکیه، یک نظرسنجی جدید نشان می دهد که نصف مردم ترکیه ارگنه کن را تلاشی جدی از سوی گروههای برانداز برای کودتا علیه دولت اسلامگرای این کشور می دانند.

در این میان هفتاد درصد افراد هوادار حزب عدالت و توسعه، اقدامات ارگنه کن را تلاش گروهی مجرم برای کودتا علیه دولت اسلامگرا می دانند.

این نظرسنجی بین دو هزار و چهارصد و هفت نفر و بین 17 ژانویه تا 19 این ماه در 33 استان انجام شده است.

 آنکارا اخیرا از بازداشت 20 عضو دیگر گروه برانداز ارگنه کن و پیگرد 9 نفر دیگر که همگی از نیروهای پلیس و افسران این کشور هستند خبر داده بود.

این شبکه علاوه بر طرح ریزی نقشه برای براندازی دولت و ترور "رجب طیب اردوغان" نخست وزیر ترکیه، قصد ترور رهبر جریان علویان و همچنین رهبر ارمنیان این کشور را نیز داشته است.

پرونده این کودتا در سال 2007 میلادی فاش شد که بر اساس نقشه آن قرار بود دولت اسلام گرای ترکیه در یک کودتا ساقط شود. رسیدگی به این پرونده و بازجویی از بازداشت شدگان همچنان ادامه دارد. 

این شبکه زمانی کشف شد که پلیس ترکیه در خانه ای در استانبول، پرجمعیت ترین شهر این کشور مواد انفجاری پیدا کرد.

"هوریست تولون" و "سنر اروی گور" ژنرالهای چهارستاره ای هستند که متهم به تهیه و هدایت یک گروه مسلحانه جهت کودتا علیه حزب اسلامگرای عدالت و توسعه اند. 

کد خبر 823340

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha