۱۵ بهمن ۱۳۸۷، ۱۶:۲۶

برگزاری نشست خبری تاجمعه ؛

خاتمی اعلام کاندیداتوری می کند/ اگر موسوی آمد خاتمی کناره می گیرد

خاتمی اعلام کاندیداتوری می کند/ اگر موسوی آمد خاتمی کناره می گیرد

سید محمد خاتمی تا آخر هفته جاری در یک نشست خبری در سالن همایشهای رایزن مرکز دایره المعارف اسلامی به طور رسمی نامزد انتخابات ریاست جمهوری دهم می شود.

خبرنگار مهر از یک منبع آگاه نزدیک به رئیس جمهور سابق کسب اطلاع کرد که سید محمد خاتمی چهارشنبه تا جمعه این هفته ضمن حضور در یک نشست مطبوعاتی که در سالن همایشهای رایزن مرکز دایره المعارف اسلامی با حضور خبرنگاران داخلی و خارجی برگزار خواهد شد، رسما برای کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری دهم اعلام آمادگی خواهد کرد. 

منبع فوق همچنین خبر احتمال کاندیداتوری هاشمی رفسنجانی و راه اندازی ستادهای انتخاباتی وی در انتخابات آتی را کذب دانست.

پیش از این خاتمی اعلام کرده بود که از بین او یا میرحسین موسوی یکنفر به عنوان کاندیدای نهایی اصلاح طلبان در انتخابات ریاست جمهوری دهم حضور خواهد یافت.

به گزارش مهر ، ظاهرا در جلسه این هفته خاتمی و موسوی پس از اینکه موسوی برای اعلام کاندیداتوری در دهه فجر متقاعد نشد ، قرار شد که سید محمد خاتمی موضوع کاندیداتوری خود را اعلام کند و پس از آن اگر در یکماه آینده میرحسین به تصمیم برای حضور در عرصه انتخابات رسید به نفع او کناره گیری کند.

کد خبر 828434

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha