۱۶ بهمن ۱۳۸۷، ۱۲:۱۲

رهبر در گفتگو با مهر:

فراکسیون زنان بودجه بانوان در دستگاههای مختلف را بررسی کرد

فراکسیون زنان بودجه بانوان در دستگاههای مختلف را بررسی کرد

عضو فراکسیون زنان از بحث و بررسی پیرامون تدوین بودجه مربوط به بانوان در دستگاههای مختلف در جلسه صبح امروز فراکسیون متبوعش خبر داد.

فاطمه رهبر در گفتگو با خبرنگار پارلمانی مهر ، با اعلام این خبر اظهار داشت: فراکسیون زنان پیشنهادات مختلفی از دستگاههای گوناگون مربوط به امور بانوان از جمله دفتر امور زنان به دست آورده بود و نمایندگان زن مجلس نیز برای افزایش ردیف بودجه بانوان از جمله سازمان تربیت بدنی و بوجه لازم برای ساخت ورزشگاهها و سالن های ورزشی مخصوص بانوان ، بودجه برای حوزه علمیه  خواهران، اختصاص بودجه بیشتر برای شورای فرهنگی ، اجتماعی زنان و همچنین مرکز امور زنان خانواده ارائه کرده اند.

وی افزود: مقرر شد پیشنهادهای مربوط به افزایش بودجه امور بانوان در بخش های مختلف به کمیسیون های مربوطه ارائه شود.

رهبر تصریح کرد: جلسه صبح امروز فراکسیون زنان که یک ساعت به طول انجامید صرفا حول محور تدوین بودجه بانوان در دستگاههای مختلف بود.

کد خبر 828910

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha