به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، السید صالح الحلو عصر امروز در دیدار 30 نفر از اساتید و محققین دانشگاه نجف اشرف، بغداد و کوفه ازبخشهای مختلف دانشگاه آزاد اسلامی مشهد افزود: امیدوارم این دانشگاه با همه شاخص ها و فعالیت های علمی کشورهای منطقه را در برگیرد.
وی اظهار داشت:این دانشگاه باید در این مسیر از لحاظ سطح فرهنگی و علمی در اوج قرار بگیرد و به سمت وسوی بنیادی حرکت کند. الحلو ادامه داد: در واقع دانشگاه آزاد دانشگاهی است که در خدمت انسان های امروز قرار دارد.
وی همچنین از ایجاد وحدت حوزه و دانشگاه برای نخستین بار در کشور عراق خبر داد و گفت: موسسه الغری عراق در این خصوص اقدام به برگزاری همایشی با همین عنوان در این کشور نمود که با استقبال پر شور اساتید نجف مواجه شد.
استاد دانشگاه نجف اشرف با بیان اینکه این موسسه تاکنون اقدامات قابل توجهی در بخشهای مختلف انجام داده است اظهار داشت: در این راستا این موسسه اقدام به راه اندازی مدرسه عالی اسلامی الزهرا(س) و کادر سازی از مبلغین و نخبگان زن نموده است تا این موسسه توسط قشر زنان نخبه عراقی اداره شود.
نظر شما