پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲ اسفند ۱۳۸۷، ۱۷:۰۲

مرفاوی در گفتگو با مهر :

توجهی به ذوب آهن و پرسپولیس نداریم/ شکست برابر مقاومت یک شوک بود

توجهی به ذوب آهن و پرسپولیس نداریم/ شکست برابر مقاومت یک شوک بود

مربی تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه از این پس دیگر امتیازی به حریفان خود نخواهند داد گفت: ما تنها به نتایج استقلال فکر می کنیم و توجهی به تیم های ذوب آهن و پرسپولیس نخواهیم داشت.

صمد مرفاوی که عصر امروز در حاشیه تمرین استقلال با خبرنگار مهر گفتگو می کرد با اشاره به شکست این تیم برابر مقاومت سپاسی گفت: به نظر من بازی خیلی سختی بود. در هفته های پایانی مسابقات همه بازیها سخت است و نمی توان از قبل نتیجه را پیش بینی کرد.

مرفاوی ادامه داد: متاسفانه یکی از مشکلات ما مقابل سپاسی زمین ناهموار و بسیار بد ورزشگاه حافظیه بود و مشکل دیگر ما غیبت چند بازیکن بود که به علت مصدومیت و سه اخطاره بودن برای ما دردسرساز شد و مجبور شدیم با تغییر تاکتیک و سیستم و تغییر نفراتی که همیشه در زمین بودند بازی کنیم.

مرفاوی ادامه داد: ما این بازی را واگذار کردیم و شاید این یک شوک برای ما بود تا بعد از این بیشتر حواسمان را جمع کنیم و بتوانیم یک بازی منطقی و تماشاگر پسند ارائه دهیم.

مربی تیم فوتبال استقلال در ادامه خاطر نشان کرد:من به تیمهایی مثل پرسپولیس و ذوب آهن که رقیبان اصلی ما هستند فکر نکرده و فقط تمام هم و غم خود را برای استقلال گذاشته تا بتوانیم با آرامش کامل در پایان فصل به قهرمانی برسیم.

وی در مورد نزدیک شدن فاصله امتیاز ذوب آهن و استقلال گفت: ذوب آهن هم برای رسیدن به صدر جدول با تمام توان خود می جنگند تا بتواند صدرنشینی را از آن خود کرده و حتی به قهرمانی برسد اما ما هم بیکار ننشسته و تمامی تلاش خود را خواهیم کرد تا بتوانیم با کسب امتیازهای لازم هم فاصله خود را با ذوب آهن زیاد کرده و هم بتوانیم قهرمانی را به دست بیاوریم.

مرفاوی در خصوص بازی روز یکشنبه استقلال با پاس همدان گفت: با توجه به اینکه پاس درهفته گذشته تیم سایپا را شکست داده قطعا با روحیه بهتری به تهران خواهد آمد اما ما هم با حمایت تماشاگران و با تمرینات منظمی که بازیکنان ما طی این فاصله زمانی کوتاه انجام داده اند خود را برای پیروزی مقابل پاس همدان آماده کرده ایم.

کد خبر 837186

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha