محمود بیداریان در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد قرعه کشی مسابقات مقدماتی قهرمانی نوجوانان(زیر 16 سال) سال 2010 آسیا، گفت: نمی توانم بگویم در گروه آسانی قرار گرفتیم ولی هیچ تیمی را دستکم نمی گیریم. البته در ماه های اخیر بحرین و نپال را شکست داده ایم و یکبار هم با اعتراض ما به استفاده از بازیکن صغرسن توسط تیم تاجیکستان، این تیم از گردونه مسابقات کنار گذاشته شد.
وی با بیان اینکه نپال همانند برمه سال های بسیار دور بازی می کند، افزود: از مدتها پیش اردوهای تیم ما برای حضور موفق در این رقابت ها به شکل کاملا منظمی پیگیری می شود، ضمن اینکه با توجه به برخورد AFC با تیم هایی که از بازیکنان صغرسن استفاده می کنند، شانس موفقیت ما بیشتر می شود زیرا در تیم زیر 16 سال(نوجوانان) ایران نه تنها بازیکن صغرسنی وجود ندارد، بلکه آنها در این مدت با تیم های جوانان و امید بازی کرده اند و در آمادگی بسیار خوبی قرار دارند.
سرمربی تیم فوتبال زیر 16 سال کشورمان با بیان اینکه وی و دستارانش به دقت مسابقات لیگ را زیر نظر دارند تا بازیکنان مستعد را به اردوی این تیم دعوت کند، خاطرنشان کرد: مسئولیت ما بسیار سنگین است زیرا باید از عنوان قهرمانی دوره گذشته نوجوانان که توسط علی دوستی و شاگردانش کسب شد، دافع کنیم.
وی با بیان اینکه توقعات مردم از این تیم بالا رفته است، اضافه کرد: قطعا با حمایت فدراسیون فوتبال، کمیته تیم های ملی و کمیته جوانان از برنامه های ما، با قدرت در مسابقات مرحله مقدماتی و نهایی شرکت می کنیم تا قهرمانی تیم نوجوانان در آسیا را تکرار کنیم.
بیداریان در پایان گفت: طبق برنامه ای که به ما اعلام شده است، مسابقات مرحله مقدماتی از اوایل مهرماه آغاز می شود که پیش از شرکت در آن رقابت ها، حضور در تورنمنت فوتبال ایتالیا و مسابقات غرب آسیا که مردادماه در سوریه برگزار می شود، مقدمه ای برای حضور موفق ما در مرحله مقدماتی مسابقات قهرمانی نوجوانان(زیر 16 سال) سال 2010 آسیا خواهد بود.


نظر شما