پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۱۷ خرداد ۱۳۸۳، ۱۲:۱۱

نگراني نئو محافظه كاران از شكست هاي آينده:

رامسفلد:از شكست در مقابل اصولگرايي وحشت داريم

دونالد رامسفلد وزير دفاع آمريكا گفت: ما از آن هراس داريم كه در جنگ بر ضد اصولگرايي شكست بخوريم.

به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روزنامه الشرق الاوسط، رامسفلد گفت: آمريكا و هم پيمانانش شايد در برخي از مراحل جنگ بر ضد تروريسم سود ببرند اما احتمالا در جنگ گسترده تر بر ضد اصولگرايي اسلامي كه به مثابه منبع تروريسم است، شكست خواهند خورد.
وي كه در كنفرانس بين المللي برضد تروريسم در سنگاپور سخن مي گفت، افزود: مساله جنجال برانگيز احتمال تبديل افراطيون به تروريست ها است پيش از آنكه آمريكا بتواند آنها را دستگير يا به قتل برساند.
از سوي ديگر وزارت دفاع آمريكا" پنتاگون" در بيانيه اي  به نقل از ژنرال ديويد فاستابند مدير توسعه و تجربه ها در " مركز آينده " در مقر پنتاگون گفت : بر اساس منطق جنگ سرد كه چندين دهه طول كشيد دشمن همچنان وجود دارد و تا حدي مي توان درباره آن پيشگويي كرد ، اوضاع تغيير يافته است.
وي گفت : درحال حاضر بين 30 تا 60 ميليون تن در جهان با خشونت و به شيوه اي كه اصلاح آن ممكن نيست اصول ايالات متحده آمريكا را تهديد مي كنند.
وي افزود: غير از اين 30 تا 60 ميليون نفر بقيه مردم جهان اصول جهاني سازي و بازار آزاد و آزادي انديشه را برگزيده اند.

گفتني است اظهارات وزير دفاع آمريكا در حالي ايراد مي گردد كه در طول رياست محافظه كاران بر كاخ سفيد كه مبارزه بين المللي با تروريسم را به يدك مي كشند ولي هدف سركوب كليه مخالفان در اقصي نقاط جهان مي باشد ،به اذعان تمامي آگاهان نه تنها اين مبارزه به فرجام مثبتي نرسيده بلكه سياستهاي خودخواهانه بوش وهمكارانش سبب اعتراضات جهاني به عملكرد آنها در افزايش دامنه ناامني ها وخشونتها گرديده است كه اين موضوع نيز باعث اوج گيري روز افزون مخالفتها با خط مشي ايالات متحده گرديده است. 

کد خبر 84576

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha