۲۴ اسفند ۱۳۸۷، ۱۱:۰۳

توافق گروه های فلسطینی در کمیته آشتی ملی

توافق گروه های فلسطینی در کمیته آشتی ملی

کمیته آشتی ملی پس از گذشت سه روز از آغاز گفتگوهای ملی فلسطین در قاهره با موفقیت به کار خود پایان داد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روزنامه الاهرام چاپ مصر، به نظر می رسد کمیته امنیت نیز در آستانه اتمام کار خود است و این در حالی است که در کمیته دولت اختلاف آشکاری در مواضع گروه های فلسطینی در قبال تشکیل دولت آینده و تعهدات آن وجود دارد.

لازم به ذکر است که کمیته های پنجگانه گفتگوی فلسطینی شامل دولت، امنیت، سازمان آزادیبخش فلسطین(ساف)، انتخابات و آشتی ملی هستند که از تمام گروهها و افراد مستقل تشکیل شده اند.

"واصل ابویوسف" دبیر کل جبهه آزادیبخش فلسطین در این رابطه اظهار داشت: نام قطعی دولت آینده فلسطین که دولت توافق ملی یا دولت وحدت ملی خوانده می شود، هنوز مشخص نیست.

وی افزود: همچنین وظایف کامل دولت آینده و امکان احترام و پایبندی آن به تعهدات سازمان آزادیبخش فلسطین مشخص نیست.

ابویوسف در ادامه به وجود اختلاف درباره انتخابات ریاست تشکیلات خودگردان و مجلس قانونگذاری فلسطین اشاره و اعلام کرد: حماس می خواهد دولت وحدت ملی همچون دولت تشکیل شده بر اساس توافقنامه مکه در سال 2007 تشکیل شود و وزارتخانه ها نیز طبق این توافقنامه و نظام سهم بندی واگذار شوند.

این در حالی است که دیگر گروه های فلسطینی با این مسئله مخالف هستند و خواستار تشکیل دولت وفاق ملی برای بازسازی غزه و رفع محاصره آن می باشند.

کد خبر 849037

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha