به گزارش خبرگزاري مهر به نقل از روابط عمومي شوراي فرهنگي - اجتماعي زنان درويژه نامه ارديبهشت ماه زن در آينه مطبوعات 2217 مورد مطلب شامل : خبر ، مقاله ، مصاحبه ، گزارش مربوط به مسائل زنان ودختران از 28 روزنامه منتشره در سطح كشور جمعي آوري ، دسته بندي و تحليل محتوايي شده است كه تعداد اخبار و مطالب نسبت به ارديبهشت سال گذشته 112 درصد افزايش و نسبت به روزنامه هاي ماده پيش ( فروردين 83) 187 درصد افزايش و دقيقا سه برابر شده است.
گفتني است: نتيجه اين تحليل و بررسي حاكيست از مجموع كل مطالب ، 5/38 درصد به موضوع آسيب هاي اجتماعي ، 2/19 درصد به موضوع اجتماعي ، 1/12 درصد به موضوع سياسي ، 1/11 درصد به موضوع فرهنگي ، 5/9 درصد به موضوع ساير كشورها ، 6 درصد به موضوع بهداشتي ، 6/3 درصد به موضوع ورزشي ، 1/3 درصد به موضوع حقوقي - قضايي ، 02/2 درصد به موضوع آموزشي و 98/1 به موضوع علمي - پژوهشي پرداخته شده است.
همانطور كه ملاحظه مي شود بيشترين اخبارو مطالب مربوط به موضوع آسيب هاي اجتماعي است و در مرتبه دوم اخبار اجتماعي قرار گرفته است و اخبار سياسي درمرتبه سوم قرار گرفته است .
از مجموع موضوع كلي آسيب هاي اجتماعي ، 97/39 درصد به موضوع خشونت و مزاحمت ، 8/20 درصد به موضوع فساد و فرار ، 5/13 درصد به موضوع طلاق ، 4/7 درصد به موضوع قتل و جنايت ، 6/3 درصد به موضوع سرقت و كلاهبرداري ، 2 درصد به موضوع خودكشي ، 7/11 درصد به موضوع ساير آسيب ها پرداخته شده است.
بر اساس اين گزارش از مجموع موضوع كلي اجتماعي ، 1/35 درصد به موضوع توسعه و مشاركت اجتماعي ، 28 درصد به موضوع ازدواج و خانواده ، 3/19 درصد به موضوع اشتغال ، 6/17 درصد به موضوع تامين و حمايت اجتماعي اختصاص يافته است.


نظر شما