ابراهیم کریمی در گفتگو با خبرنگار مهر در گرگان اظهار داشت: سالهاست شهرداری منطقه یک در شش یا هفت اتاق به شکلی نامناسب به مردم خدمات ارائه می کند.
وی افزود: همچنین یکی از نواحی شهرداری در بالای نمازخانه ناهارخوران و یکی دیگر از مناطق شهرداری در منزل کوچک و محقر و نامناسب داخل پارک، دیگری داخل چند باب مغازه تجاری و ... مستقر است.
وی خاطرنشان کرد: سازمان آتش نشانی شهر در ساختمان قدیمی و ناپایداری مشغول به فعالیت هستند که در صورت بروز حادثه نه تنها قادر به ارائه خدمات نخواهد بود بلکه پرسنل این سازمان در معرض خطر هستند.
به گفته کریمی، در بودجه سال جاری به این موضوع توجه اساسی شده و امید است تا پایان سال 89 این نقیصه مهم برطرف و ساختمانهای اداری مقاوم سازی و نوسازی شود.
شهردار گرگان بیان داشت: باتوجه به رقمهای پیش بینی شده در برنامه هفتم و هشتم این نهاد که عملیات عمرانی درآمدزا است، جهت گیری جدیدی در اقدامات شهرداری برای افزایش درآمد از طریق کارهای عمرانی و اقتصادی و تکیه بیش از 70 درصد درآمد به ساخت و ساز صورت گرفته است.
وی یادآور شد: حذف تدریجی و منطقی دریافت خودیاری از مردم برای ارائه حداقل خدمات مانند زیرسازی و جدول سازی در تمامی معابر داخل محدوده شهر، اجرایی آسفات از جمله طرحهای سال جاری است.
نظر شما