۲۳ فروردین ۱۳۸۸، ۱۹:۵۳

مجید جلالی:

شایسته پیروزی بودیم / با تمام وجود برابر ذوب آهن بازی می کنیم

شایسته پیروزی بودیم / با تمام وجود برابر ذوب آهن بازی می کنیم

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان ضمن تقدیر از عملکرد بازیکنانش برابر استقلال تهران گفت: ما در این دیدار شایسته پیروزی و کسب 3 امتیاز بودیم.

به گزارش خبرنگار مهر، مجید جلالی که پس از تساوی امروز تیمش برابر استقلال تهران در کنفرانس خبری ورزشگاه تختی اهواز با خبرنگاران گفتگو می کرد، ضمن بیان این مطلب افزود: بازی زیبایی را برابر استقلال از خود به نمایش گذاشتیم و مردم پس از تماشای این مسابقه می توانند شهادت بدهند که ما بازی بهتری را نسبت به حریف خود به نمایش گذاشته و شایسته پیروزی بودیم.

وی افزود: متاسفانه توجه رسانه های کشور به تیم های تهرانی و تیم هایی که در کورس قهرمانی قرار دارند است اما امروز در این دیدار که به صورت مستقیم پخش شد، حقانیت خود را به اثبات رساندیم و ثابت کردیم چیزی از تیم های مدعی قهرمانی کمتر نداریم.

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان خاطرنشان کرد: من از تمام بازیکنان خود در این دیدار راضی هستم و اگر آنها از موقعیت های بسیار خوبی که بدست آوردند، بهتر استفاده می کردند می توانستند حتی استقلال را شکست بدهند.

جلالی در خصوص داوری این دیدار تاکید کرد: از آقای مرادی که در این بازی عملکرد خوبی داشت تشکر می کنم اما به علت آنکه خطای بازیکنان استقلال در محوطه جریمه روی بازیکن خودمان را ندیدم، نمی توانم در آن مورد اظهار نظر کنم.

وی در مورد دیدار آخر این تیم برابر ذوب آهن و شایعه مطرح شده مبنی بر اینکه احتمال تبانی این دو تیم که وابسته به یک کارخانه هستند در آن مسابقه وجود دارد، اظهار داشت: چنین مسائلی اصلا صحت ندارد. ما در دو بازی باقیمانده لیگ و خصوصا دیدار با ذوب آهن اصفهان تنها برای خودمان بازی می کنیم، با قدرت تمام در این دیدارها به میدان رفته و کاری به تیم های دیگر نداریم.

سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان در پایان در مورد انتخاب مایلی کهن به عنوان سرمربی تیم ملی گفت: در این مدت ذهن من به خاطر مسئولان ورزش به جهت انتخاب هایی که انجام می دادند، آزرده بود اما امروز از انتخاب مایلی کهن خوشحال شدم و برخلاف مسائل مطرح شده، این خوشحالی من از روی ناچاری نیست.

دیدار تیم های فوتبال فولادخوزستان و استقلال تهران که عصر امروز در چارچوب هفته سی و دوم رقابت های لیگ برتر در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد، در نهایت با تساوی بدون گل به پایان رسید.

کد خبر 859222

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha