سید قاسم حسینی در گفتگو با مهر با اشاره به تشکیل صندوق توسعه ملی از ابتدای سال 89 و برچیده شدن حساب ذخیره ارزی گفت: حساب ذخیره ارزی دارای هیئت مدیره، مدیرعامل، بازرس قانونی و نظام تصمیم گیری نیست، اما صندوق توسعه ملی دارای این ارکان است.
معاون برنامه ریزی معاون برنامه ریزی و نظارت راهبردی رئیس جمهوری افزود: با تشکیل صندوق توسعه ملی و برچیده شدن حساب ذخیره ارزی، موجودی حساب ذخیره ارزی و تعهدات حساب به صندوق منتقل می شود.
وی تصریح کرد: به عبارت دیگر حساب ذخیره ارزی به صندوق توسعه ملی تبدیل می شود و با انتقال پول حساب ذخیره ارزی به صندوق توسعه ملی، تعهدات حساب نیز توسط صندوق انجام خواهد شد.
حسینی گفت: در حال حاضر حکم تشکیل صندوق توسعه ملی در حال تدوین است و علاوه بر آن ارکان و سازو کارهای آن مشخص می شود.


نظر شما