۳۰ فروردین ۱۳۸۸، ۱۵:۱۹

محصولی:

قانون محوری و قانون مداری باید در ذات نیروهای انتظامی باشد

قانون محوری و قانون مداری باید در ذات نیروهای انتظامی باشد

وزیر کشور گفت: باید قانونمداری را مبنای کار خود قرار دهیم زیرا که قانون محوری و قانون مداری باید در ذات نیروهای انتظامی باشد.

به گزارش خبرگزاری مهر، مهندس صادق محصولی وزیر کشور در همایش سراسری فرماندهان، روسا و مدیران نیروی انتظامی ضمن تاکید بر قانونمداری در نیروهای انتظامی گفت: البته قانون حداقلها را مشخص کرده است و ما باید نگاهی رو به رشد داشته باشیم و علاوه بر قانونمداری، اخلاق محوری را نیز سرلوحه کارهای خود قرار دهیم.

جانشین فرمانده کل قوا در نیروی انتظامی تاکید کرد: پایبندی نیروهای انتظامی به اخلاق باید از سوی مردم ملموس و قابل مشاهده باشد.

مهندس محصولی با اشاره به همبستگی و پیوستگی مردم و مسئولان در نظام جمهوری اسلامی تاکید کرد: هر آنچه باعث خدشه به همبستگی و پیوستگی مردم و نیروی انتظامی شود مذموم و ناپسند است.

وزیر کشور با بیان اینکه نیروهای انتظامی موثرترین افراد در برقراری امنیت، آرامش و نظم در جامعه هستند، گفت: باید حضور پلیس در جامعه به گونه ای باشد که متخلفین و مجرمان از حضور پلیس احساس ناامنی و ترس داشته باشند و مردم از این حضور احساس آرامش و امنیت داشته باشند.

مهندس محصولی از فرماندهان نیروی انتظامی خواست به مشارکت مردم در کارهای پلیس توجهی ویژه داشته باشند و از گزارشات آنها استفاده کنند.

وزیر کشور در بخش دیگری از سخنان خود به برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در 22 خرداد اشاره کرد و گفت: امیدواریم با همکاری همه مسئولان امر برگزاری انتخابات، انتخاباتی با شکوه، با مشارکت حداکثری مردم و در شان ملت ایران و در تراز جمهوری اسلامی ایران برگزار کنیم.

محصولی با اشاره به وظایف نیروی انتظامی در برقراری امنیت، آرامش و نظم در برگزاری انتخابات از فرماندهان نیروی انتظامی خواست آمادگیهای لازم را برای این امر کسب کنند.

وزیر کشور با بیان اینکه در نگاه به مقوله امنیت در حاکمیت هیچ اختلاف نظر و سلیقه ای وجود ندارد تصریح کرد: امروز به برکت حضور مقتدر نیروهای نظامی و انتظامی، امنیت کامل در کشور برقرار است و امنیت امروز ایران اسلامی از هر زمان دیگری بیشتر است.

وی با بیان اینکه نیروی انتظامی ما نیرویی مکتبی، انقلابی و دارای هویت اسلامی و ایرانی و متمایز از سایر پلیسهای دنیا است از تلاشهای شبانه روزی نیروهای انتظامی در سال 87 و ایام عید نوروز امسال قدردانی کرد.

مهندس محصولی گفت: با تلاش شبانه روزی نیروهای انتظامی در عید نوروز امسال در مقایسه با عید نوروز سال گذشته آمار تصادفات 16 درصد، آمار متوفیان 8 درصد و آمار مصدومین 15 درصد کاهش داشته که این موفقیت بزرگی برای نیروی انتظامی به شمار می آید.

وزیر کشور از مسئولان نیروی انتظامی خواست برای اصلاح الگوی مصرف در این نیرو برنامه ریزی کنند اصلاح الگوی مصرف را هم در رفتارهای شخصی و هم در رفتارهای اداری خود مورد توجه ویژه قرار دهند.

کد خبر 863286

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha