مجتبي رحماندوست، دبير جشنواره ادبي «زير آسمان الوند» كه صبح امروز در ميان خبرنگاران رسانه هاي داخلي سخن مي گفت، با اعلام اين مطلب افزود: اولويت اصلي اين جشنواره، توجه به استعداد هاي جوان و علاقه منداني است كه در عرصه شعر و قصه در شهرستان ها فعاليت مي كنند و به علت دوري از مركز امكان معرفي و ارايه آثارشان را كه گاه بسيار ارزشمند هم هست پيدا نمي كنند. همچنين ما به اين وسيله تلاش كرديم از تمركزگرايي دوري كنيم و به توانمندي هاي ادبي علاقمندان شهرستاني كمك نماييم.
وي در ادامه به برنامه هاي در نظر گرفته شده براي اين جشنواره اشاره كرد و خاطر نشان ساخت: اين جشنواره اختصاص به جوانان 17 تا 20 سال دارد ولي از نظر موضوعي هيچ محدوديتي در نظر گرفته نشده است تا به اين وسيله بستر لازم را براي حضور آثار مختلف با مضامين گوناگون در جشنواره فراهم كنيم.
رحماندوست در خصوص مهلت ارسال آثار به جشنواره گفت: پايان تير ماه يعني دقيقا" بيست و هشتم ماه جاري به عنوان پايان مهلت ارسال آثار در نظر گرفته شده است. پس از بررسي آثار رسيده به دبيرخانه جشنواره، به سه اثر برگزيده در زمينه شعر و داستان جوايزي اهدا مي شود.
در اين نشست خسرو آقا ياري، دبير اجرايي جشنواره ادبي « زير آسمان الوند» نيز به تشريح ساير برنامه هايي كه طي سه روز برپايي جشنواره در نظر گرفته شده، پرداخت و اعلام كرد: بخشي از برنامه هاي اين جشنواره اختصاص به بازديد از مكان هاي تاريخي و تفريحي استان همدان دارد. نشست قصه خواني، برپايي جلسات شب شعر و دعوت از شاعران و نويسندگان سرشناس كشور و نقد و بررسي آثار ارسال شده از ديگر فعاليت هاي اين جشنواره به شمار مي رود.
مدير دفتر آفرينش هاي ادبي دفاتر حوزه هنري در شهرستانها به سياست هاي اجرايي اين دفتر اشاره كرد و گفت: در برنامه ريزي هاي انجام شده به وسيله حوزه هنري، برنامه هاي مدوني در خصوص توجه به شهرستان ها صورت گرفته است. يكي از اين برنامه ها به تقسيم بندي مراكز استاني از نظر فعاليتهاي مورد نظر مربوط مي شود. همچنين برپايي جشنواره هاي فصلي براي فعال تر كردن دفاتر شهرستان ها در طول سال از ديگر اقدام هاي مورد نظر به شمار مي رود.
وي در ادامه تشكيل كانون هاي ادبي وهنري به منظور تمركز فعاليت هاي علاقمندان به ادب در شهرستان ها را از ديگر اقدام هاي انجام شده در اين زمينه برشمرد.


نظر شما