۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۹:۲۴

با انتشار گزارشی؛

لوین خواستار بررسی نقش دولتمردان بوش در شکنجه زندانیان شد

لوین خواستار بررسی نقش دولتمردان بوش در شکنجه زندانیان شد

رئیس کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا خواستار بررسی نقش مقامات اصلی دولت جرج بوش در شکنجه زندانیان شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از خبرگزاری فرانسه، "کارل لوین" بر مشخص شدن دخالت مسئولان دولت سابق این کشور به ریاست "جرج بوش" در استفاده از شیوه های بازجویی خشن از متهمان به فعالیتهای تروریستی تاکید کرد.

لوین که در جمع خبرنگاران سخن می گفت در ادامه افزود : هیچ سیاستمداری نباید در تصمیم ‌گیری در خصوص تحت پیگرد قرار دادن متهمان دخالت کند.

در همین ارتباط لوین گزارشی درباره سوابق استفاده از شیوه ‌های خشونت آمیز بازجویی در دولت جرج بوش منتشر کرده است.

این در حالی است که در روزهای گذشته خبرهایی درباره نقش داشتن مستقیم "کاندولیزا رایس" وزیر امور خارجه سابق آمریکا در صدور دستور شکنجه زندانیان منتشر شد.

از سوی دیگر قرار است در ماه می دو هزار تصویر از تصاویر شکنجه زندانیان توسط ماموران آمریکایی منتشر شود.

 

کد خبر 867978

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha