پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۷ اردیبهشت ۱۳۸۸، ۱۹:۳۲

پنج نفر از مددجویان کانون اصلاح و تربیت خوزستان آزاد شدند

پنج نفر از مددجویان کانون اصلاح و تربیت خوزستان آزاد شدند

اهواز - خبرگزاری مهر: معاون قضایی رئیس کل دادگاه های عمومی و انقلاب خوزستان گفت: پنج نفر از مددجویان کانون اصلاح و تربیت استان خوزستان آزاد شدند.

مرتضی تورک در گفتگو با خبرنگار مهر در اهواز اظهار داشت: پس از بازدید قضات مجتمع قضایی شهید فهمیده از این کانون و با پیگیری صورت گرفته توسط همکاران، زمینه آزادی پنج نفر از مددجویانی که مستحق آزادی بودند فراهم شد.
 
وی دیدار نزدیک با مددجویان همچنین بررسی پرونده ها و نیازمندی های قضایی آنان را از اهداف این بازدید عنوان کرد و افزود: ماهانه دو تا سه بار بازدید از کانون اصلاح و تربیت استان و دیدار قضات اطفال با مددجویان، از برنامه های این مجتمع قضایی در سال جاری است.
 
تورک با ابراز رضایت از وضع نگهداری و آموزش اطفال و نوجوانان در کانون اصلاح و تربیت استان خوزستان گفت: در این کانون آموزش های لازم و مفیدی برای بازگشت اطفال و نوجوانان بزهکار و بزه دیده به جامعه، صورت می گیرد.
 
وی افزود: تشکیل مجتمع قضایی اطفال یکی از موفق ترین اقدامات دادگستری استان خوزستان طی سال های اخیر بوده است و ارتباط مستمر کانون اصلاح و تربیت با این مجتمع، در رسیدگی بهتر به پرونده های اطفال موثر است.

کد خبر 868329

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha