به گزارش خبرنگار مهر در کرمانشاه، علی عباسپور بعد ازظهر دوشنبه در نشست کمیسون آموزش و تحقیقات مجلس که در استانداری کرمانشاه برگزار شد، اظهار داشت: استان کرمانشاه پرتوان، سرشار از نعمات و برکات خدادادی، با مردمی پایبند و همواره مدافع اسلام و انقلاب است و همدلی شایسته و همراهی همه مسئولان استان سرمایه بزرگی برای توسعه و پیشرفت آن در همه بخشها از جمله مباحث آموزش و پرورش و آموزش عالی است.
وی ادامه داد: هرجا همدلی بین مسئولان برقرار باشد سود آن به مردم و نظام رسیده و همه از برکات آن برخوردار می شوند که این مهم سرمایه برای استان است.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس افزود: استاندار کرمانشاه فردی آگاه بوده و با دید باز به پیشرفت و توسعه آموزش عالی استان توجه دارد از این رو باید از ایشان تقدیر و تشکر کرد.
عباسپور تاکید کرد: دانشگاه ها و مراکز مختلف آموزش عالی استان به رغم جنگ تحمیلی و مشکلات ناشی از آن و تبعات بعد از جنگ، پیشرفتهای خوبی داشته اند و دانشگاه رازی هم اکنون به عنوان یک قطب آموزش عالی در کشور فعال است و از وجود استادان و چهره های شاخصی بهره می برد که هر یک دارای وجهه و اعتبار علمی بالایی در سطح کشور و حتی جهان هستند.
وی افزود: یکی از نخستین و مهمترین دغدغه های مسئولان پیشرفتهای علمی جامعه در همه بخشها است که همواره روی آن تاکید جدی داشته و آن را برای کشور ضرورتی اساسی می دانند و همواره از توسعه این بخش حمایت کرده اند.
وی عنوان کرد: در این سفر علاوه بر بررسی ظرفیتهای آموزشی و پژوهشی استان، مشکلات و مسائل مختلفی مورد بررسی قرار می گیرد و متناسب با آن برای توسعه این بخش و برطرف کردن مشکلات با همکاری نهادها و سازمانهای مسئول تصمیم گیری می شود.
عباسپور گفت: استاندار و روسای دانشگاه ها مشکلات و موانع توسعه فعالیت خود را به طور مناسبی ارائه کردند که کمیسیون با تعاملی که با وزارتخانه های آموزش و پرورش، علوم و تحقیقات و بهداشت و درمان دارد، برطرف کردن این موانع و مشکلات را در دستور کار خود قرار می دهد.
وی ادامه داد: استان باید تلاش کند سهم خود از بهره مندی بودجه و اعتبارات مختلف از جمله اعتبارات در اختیار معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری را افزایش دهد و از ظرفیتهای خود در این مباحث بهره گیرد.
عباسپور افزود: استان کرمانشاه برابر آمار و شاخصها از ظرفیت خوبی برای استفاده بخش خصوصی در مباحث آموزشی برخوردار است و از آنجایی که سرمایه گذاری بخش خصوصی از نظر استراتژیک برای ما بسیار مهم است، استان کرمانشاه می تواند از این ظرفیت مناسب در کنار توسعه مراکز آموزش عالی بهره گرفته و به جذب دانشجویان کشور عراق نیز همت کند.
وی با اشاره به مشکلات طرح بومی گزینی عنوان کرد: این طرح برای استانهایی مانند کرمانشاه بسیار زیان بار بوده و بخش زیادی از علاقمندان به تحصیلات آموزش عالی در استانهایی مانند کرمانشاه با توجه به کم بودن ظرفیت پذیرش دانشجو در استان از تحصیل بازمانده اند.
رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس ابراز امیدواری کرد تا این سفر منشا خیر و برکت برای استان و منتج به نتایج خوبی برای توسعه مباحث آموزشی و پژوهشی باشد.
نظر شما