به گزارش خبرگزاری مهر، فیصل رئوف امام جمعه واشنگتن آمریکا بعد از ظهر امروز با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار وگفتگو کرد . دراین دیدار لاریجانی با اشاره به تحولات منطقه ای وجهانی، موضوع فلسطین را یکی ازموضوعات حساس و مهم بین المللی با قدمتی بیش از نیم قرن دانست و بر لزوم حل عادلانه آن تاکید کرد.
وی به روی کار آمدن هیئت حاکمه آمریکا با شعارتغییر اشاره کرد واظهار داشت: نوع نگاه و عملکرد هیئت حاکمه آمریکا نسبت به مسائل و تحولات مهم جهانی باید تغییر و تحول اساسی پیدا کند که این علائم هنوز ظاهر نشده است.
نماینده مردم قم دراین ارتباط سیاستهای دولت پیشین آمریکا درعراق،افغانستان و بسیاری از نقاط دیگر جهان را توام با اشتباهات جبران ناپذیر ارزیابی کرد و خاطرنشان ساخت: قدرت لابی های حاکم بر محافل تصمیم گیر در ایالات متحده مانع از ایجاد تغییر جدی و واقعی در سیاست خارجی این کشور خواهد شد .
رئیس مجلس شورای اسلامی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سیاست خارجی کشورمان گفت: جمهوری اسلامی ایران در مبارزه با تروریزم جدی است اما برخی از سیاست های اشتباه آمریکا و غرب در منطقه به تقویت مجدد این پدیده شوم منتج شده است .
لاریجانی در ارتباط با موضوع هسته ای کشورمان نیز گفت: آمریکا و متحدان اروپایی اش با موضوع هسته ای ایران، برخورد سیاسی می کنند و به دنبال بهانه هستند.
درادامه این دیدار همچنین فیصل رئوف امام جمعه واشنگتن با اشاره به کنفرانس های برگزار شده اخیر در ایران پیرامون فلسطین آن را در جهت تنویر افکار عمومی جهان موثر و با اهمیت خواند و گفت: این کنفرانس ها توانست آلام و رنج های مردم فلسطین را برای مردم جهان ترسیم کند.
وی در ادامه با اشاره به ساختار سیاسی آمریکا آن را به شدت متاثر ازلابی های صهیونیستی دانست وگفت: عوامل طرفدار رژیم اسرائیل در دولت و کنگره آمریکا به راحتی بر سیاست ها و تصمیمات ناشی از آن تاثیر می گذارند و در بسیاری از موارد اتخاذ رویکردهای مغایر با منافع ملی آمریکا را بر حاکمان این کشور در دوره های مختلف تحمیل کرده اند.
امام جمعه واشنگتن در ادامه گفت: جمهوری اسلامی ایران یک قدرت بزرگ منطقه ای است که توازن قدرت را به نفع خود تغییر داده و به همین دلیل ایالات متحده در حل مشکلات عراق، افغانستان، فلسطین و لبنان به کمک ایران نیازمند است.
وی ابراز عقیده کرد: دولت جدید آمریکا علاقه مند است جمهوری اسلامی ایران نقش موثرتر خود را در حل بحران های منطقه ای و بین المللی ایفا کند و به همین سبب به دنبال گشودن راهی برای گفتگو با ایران است
نظر شما