احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال با بیان این مطلب درخصوص ادعای اخیرمایلی کهن مبنی بر وادارکردن بازیکنان به استفاده از مواد نیروزا از سوی برخی مربیان لیگ برتر به خبرنگارمهرافزود : طرح ادعای مبادرت به دوپینگ از ناحیه هر عاملی اعم از بازیکن ، مربی، سرپرست و هریک از اعضای کادرفنی جزو موارد تخلف از آئین نامه کنترل دوپینگ محسوب می شود و طبق آئین نامه مصوب مرجع رسیدگی به این تخلف زیرکمیته کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال است.
هاشمیان با بیان اینکه آئین نامه ملی کنترل دوپینگ فوتبال درخصوص رسیدگی به اینگونه ادعاها از سوی زیرکمیته کنترل دوپینگ صراحت دارد، اظهار داشت : طبق ماده 2 آئین نامه ملی کنترل دوپینگ فوتبال کلیه فعالیت های مرتبط با کنترل دوپینگ در فوتبال کشور وظیفه زیر کمیته کنترل دوپینگ فدراسیون فوتبال و یا نمایندگان رسمی آن است بنابر این باید رسیدگی به اینگونه تخلفات از مجاری کمیته پزشکی انجام شود.
وی با اشاره به ادعای مایلی کهن مبنی براینکه فیروزکریمی بازیکنان تیمش را وادار به استفاده از دوپینگ کرده است، تصریح کرد : زیرکمیته کنترل دوپینگ آمادگی دارد هرگونه ادعایی در این زمینه را بررسی و به آن رسیدگی کند و اساسا رسیدگی به اینگونه مسائل که طبق قانون جنبه تخلف دارد درحیطه کمیته پزشکی است نه کمیته انضباطی.
نظر شما