به گزارش خبرگزاری مهر، امیرحمزه توسلی سرپرست هیئت گلف استان تهران با اعلام برگزاری اولین دوره جام بهاره گلف گفت: هیئت گلف استان تهران در نظر دارد در هر فصل مسابقاتی را به عنوان مسابقات بین المللی اپن برگزار نماید که اولین دوره این مسابقات در فصل بهار در روزهای شنبه و یکشنبه 9 و 10 خرداد در دو بخش بانوان و آقایان برگزار می شود.
وی افزود: از نکات بسیار مهم این جام حضور بازیکنان و ملی پوشان کشورمان به همراه بازیکنان خارجی است و علاقه مندان می توانند به صورت آزاد و رایگان برای تماشای این مسابقات در محلهای تعیین شده حضور یافته و از نزدیک با ورزش زیبا و مفرح گلف آشنا شوند.
سرپرست هیئت گلف استان تهران خاطرنشان کرد: از شاخصه های دیگر این مسابقات اجرای صحیح اصول فنی و داوری می باشد که با نظارت کامل کمیته فنی این مسابقات برگزار خواهد شد.
نظر شما