پیام‌نما

كُتِبَ عَلَيْكُمُ الْقِتَالُ وَ هُوَ كُرْهٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئًا وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَعَسَى أَنْ تُحِبُّوا شَيْئًا وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ وَاللَّهُ يَعْلَمُ وَأَنْتُمْ لَا تَعْلَمُونَ * * * جنگ [با دشمن] بر شما مقرّر و لازم شده، و حال آنکه برایتان ناخوشایند است. و بسا چیزی را خوش ندارید و آن برای شما خیر است، و بسا چیزی را دوست دارید و آن برای شما بد است؛ و خدا [مصلحت شما را در همه امور] می‌داند و شما نمی‌دانید. * * * بس بود چیزی که می‌دارید دوست / لیک از بهر شما شرّی دو توست

۱۲ خرداد ۱۳۸۸، ۱۱:۲۴

شناگران ایرانی در مسابقات خرس طلایی کرواسی شرکت می کنند

شناگران ایرانی در مسابقات خرس طلایی کرواسی شرکت می کنند

چهار ملی پوش شنای ایران که از اول خرداد ماه به اردوی آمادگی کرواسی اعزام شده اند، در مسابقات اوپن بین المللی خرس طلایی کرواسی شرکت خواهند کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد بیداریان، پاشا وحدتی، امین نوشادی وسعید آشتیانی شناگران سرعتی کشورمان هستند که در این رقابت ها حضور خواهند داشت.

خشایار حضرتی مربی تیم ملی شنای کشورمان با ابراز رضایت از برنامه های آماده سازی تیم ملی در اردوی بلغارستان و کرواسی تاکید کرد: حضور در سه رویداد مسابقاتی در کرواسی برنامه های آماده سازی تیم ملی برای حضور در مسابقات جهانی ایتالیا را کامل خواهد کرد.

مربی اعزامی تیم ملی شنا در کرواسی با تشریح برنامه های آماده سازی تیم چهار نفره شنای کشورمان دراردوی بلغارستان اظهار داشت: تیم ملی شنا تمرینات بدنسازی و سطح ارتفاع خود را به مدت سه هفته در شهر بلمکن بلغارستان دنبال کرد که طی آن ملی پوشان بطورهفتگی11 مرحله تمرینات شنا و 5 جلسه تمرینات بدنسازی را پشت سر گذاشتند که این اردو نقش بسزایی در افزایش ظرفیت های تنفسی وآمادگی جسمانی شناگران داشت.

وی حضور در 2 مرحله مسابقات داخلی کرواسی را بخشی از برنامه های آماده سازی تیم ملی شنا برای حضور در رقابت های جهانی ایتالیا عنوان کرد و اظهار داشت: تیم ملی شنا پیش از شرکت درمسابقات جهانی رم ایتالیا (اول تا 11 مرداد) در دو مرحله مسابقه شامل خرس طلایی کرواسی (16 تا 20 خرداد) و مسابقات منطقه ای کرواسی (29 تا 31 خرداد) شرکت خواهد کرد تا شناگران درشرایط مسابقه ای و رقابتی لازم برای شرکت در مسابقات جهانی قرار بگیرند.

کد خبر 889764

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha