پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۱۳ خرداد ۱۳۸۸، ۱۳:۳۶

القدس العربی فاش کرد :

تقاضای آمریکا از عربستان/ افتتاح دفتر حافظ منافع تل آویو و ارائه ویزا به صهیونیستها

تقاضای آمریکا از عربستان/ افتتاح دفتر حافظ منافع تل آویو و ارائه ویزا به صهیونیستها

در حالی که امروز تمام نظرها به سوی نخستین دیدار اوباما از یک کشور عربی دوخته شده پیش بینی می شود آمریکا در دیدار با مقامات سعودی با فهرستی بلند بالا از درخواستهای صهیونیستها به سراغ این کشور رفته است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از پایگاه خبری القدس العربی، به نظر می رسد دستیابی به موافقت عربستان با افتتاح دفتر حافظ منافع تل آویو در ریاض و امکان ارائه ویزا به گردشگران صهیونیستی که این کشور را به عنوان مقصد توریستی خود انتخاب می کنند، در صدر فهرست تقاضاهای ایالات متحده از مقامات سعودی قرار داشته باشد.

حتی گفته می شود آمریکا در نظر دارد در این سفر موافقت عربستان را با پرواز هواپیماهای صهیونیستی موسوم به "عال" بر فراز این کشور به دست آورد.

همچنین برداشتن گام های نخست در راه صلح اعراب با رژیم صهیونیستی توسط عربستان از دیگر تقاضاهای اوباما از مقامات این کشور است.

کد خبر 890511

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha