پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۶ تیر ۱۳۸۳، ۱۲:۳۸

مدير كل دفتر شبه خانواده سازمان بهزيستي در گفتگو با "مهر " خبر داد :

اصلاح قانون ارثيه فرزند خواندگي ؛ فرزند خوانده ها از يك سوم ارث برخوردار مي شوند

اصلاح قانون ارثيه فرزند خواندگي ؛ فرزند خوانده ها از  يك سوم ارث برخوردار مي شوند

مدير كل دفتر امور شبه خانواده سازمان بهزيستي از بررسي و اصلاح قانون ارث در بحث فرزند خواندگي مبني بر ارث بردن فرزند خوانده ها از ارثيه و دارايي والدين مانند فرزندان واقعي و وضع يك قانون صريح و غير قابل نقض در اين زمينه خبرداد .

نبي الله عشقي در گفتگوبا خبرنگار اجتماعي خبرگزاري مهر با بيان اين مطلب گفت : بر اساس مباحث فقهي و قانون فعلي كشورمان در حال حاضر در درجه اول فرزندان و پس از آن اقوام و بستگان درجه اول  از ارث بهره مند مي شوند  و فرزند خوانده ها از اين قضيه مستثني بوده و در صورت  فوت والدين از آنها ارث نمي برند  اما از آنجا كه هر فرد در دوران حياتش مي تواند براي يك سوم از اموال خود پس از فوت وصيت كرده و موارد مصرف آنرا تعيين نمايد،  بنابر اين  تلاش مي شود تا قانوني وضع شود كه به موجب آن مرد و زني كه كودكي را به فرزند خواندگي مي پذيرند ، در همان ابتدا بر اساس يك تعهد محضري  اين يك سوم اموال را براي فرزند خوانده اختصاص دهد .

وي با بيان اينكه وضع چنين قانوني بخش عمده اي ازنگراني ما را در مورد آينده اين كودكان  در صورت بروز هر گونه اتفاق براي والدين از بين خواهد برد ، اظهار داشت : در حال حاضر نيز پيش از واگذاري كودك بر اساس يك تعهد محضري يك سوم اموال  را به نام فرزند خوانده مي كند اما اين كار به صورت توافقي بوده و هنوز قانون مشخص و محكمي در اين زمينه وضع نشده است .

عشقي  در ادامه افزود : تا كنون جلسات بحث و كارشناسي زيادي در خصوص زمينه هاي اجرايي ، مشكلات و جوانب اين قضيه در سازمان  بهزيستي صورت گرفته كه با روشن تر شدن مسائل و نكات ابهام ، اين پيشنهاد براي تصميم گيري از سوي اين سازمان در قوه قضائيه مطرح خواهد شد . 

کد خبر 89791

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha