به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، کامیار عادل شامگاه چهارشنبه در جمع اعضای این هیئت در گرگان افزود: این سند در قالب دو برنامه تا سال 1395 تهیه شد تا توسعه ورزش اتومبیلرانی و سوارکاری بر مبنای آن صورت گیرد.
وی اظهار داشت: فقدان زمین مناسب برای احداث پیست در شهرستانهای گرگان، کردکوی و بندرگز، مخاطره آمیز بودن ذاتی ورزشهای اتومبیلرانی و موتورسواری و غیر مدال آور بودن این رشته ها به دلیل عدم امکان حضور در میدانهای بین المللی و قاره ای به عنوان عمده ترین مشکلات در این سند به آن توجه شده است.
وی خاطرنشان کرد: تعریف نشدن بودجه و منابع اعتباری مشخص برای فعالیتهای اجرایی، فقدان آموزشهای برنامه ای سازمان یافته و منظم در رده های داوری و اجرایی در سطوح ملی، نبود مربیان کارت دار در رشته های مختلف و متکی بودن آموزشهای رایج به تجارب شخصی یا آموزه های تئوریک صرف از دیگر مشکلات است.
به گفته عادل، این در حالی است که فقدان پیست اتومبیلرانی در گرگان مرکز استان، عدم تحقق برنامه احداث پیست مینودشت به رغم تلاشهای شبانه روزی هیئت این شهرستان، موانع قانونی و حقوقی در تملک زمین برای احداث پیست موتوکراس در گرگان به رغم فراهم آمدن امکانات فنی و عدم حضور اسپانسر در مسابقات از دیگر چالش های فراروی این هیئت است.
رئیس هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی گلستان عنوان کرد: استعدادهای خوبی در رشته های موتورسواری و اتومبیلرانی در استان وجود دارد که توانایی برگزاری و اداره مسابقات قهرمانی در سطوح ملی و بین المللی در استان مهیاست.
وی یادآور شد: توجه به آموزشهای عمومی و تخصصی ورزشکاران و مجریان به عنوان مبنای توسعه، برون سپاری امور اجرایی مسابقات از طریق توسعه و تقویت موسسات و باشگاه های خصوصی، توسعه و گسترش رشته موتورسواری در شهرستانها و اتومبیلرانی و کارتنیگ در مرکز استان از اهداف اساسی این سند چشم انداز است.
وی عنوان کرد: ساماندهی ورزشکاران در قالب تیمی از طریق استعدادیابی برای دستیابی به اهداف این چشم انداز در تحقق این سند ضروری است.
بیش از 240 نفر عضو هیئت موتورسواری و اتومبیلرانی گلستان هستند.


نظر شما