۱۱ تیر ۱۳۸۸، ۱۱:۳۰

فعالیت کانونهای دائم و موقت کمیته امداد خراسان جنوبی آغاز شد

بیرجند - خبرگزاری مهر: در راستای غنی ‌سازی اوقات فراغت و همزمان با آغاز فصل تابستان و تعطیلی مدارس 12 کانون دائم و موقت کمیته امداد خراسان جنوبی فعالیتهای فرهنگی و تربیتی خود را آغاز کردند.

به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، رئیس اداره فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی صبح پنج شنبه در آیین افتتاح کلاس‌های اوقات فراغت مجتمع فرهنگی و تربیتی شهید آوینی گفت: در راستای ارتقای سطح فکری و فرهنگی خانواده‌های زیر پوشش و همچنین به منظور غنی ‌سازی اوقات فراغت از تحصیل دانش ‌آموزان، همه ساله با آغاز فصل تابستان در سطح استان تعداد 10 کانون موقت با ظرفیت یک هزار و 200 نفر و یک کانون دائم با ظرفیت 400 نفر برنامه‌ های متنوع فرهنگی به علاقمندان ارایه می ‌کنند.

کاظم مودی جوانان را از سرمایه‌ های ارزشمند جامعه دانست و هدف از برگزاری کلاس‌های اوقات فراغت را ایجاد روحیه نشاط و خود باوری، همگرایی با انقلاب و جامعه‌ پذیری در بین دانش ‌آموزان عنوان کرد.

وی بهره ‌گیری از کادری مجرب و کارشناسان کارآزموده را از شاخص‌های مهم این کانون‌ها دانست و بیان داشت: تاکید بر تقویت ‌آگاهی ‌های دینی مبتنی بر قرآن و عترت، ارائه مهارت آموزش در ابعاد فنی و حرفه ‌ای و مهارت ‌های زندگی، کتابخوانی، پاسخگویی به شبهات دینی جوانان و نوجوانان، آموزش مسائل احکام و تصحیح قرائت نماز، برگزاری کلاس‌های پژوهش علمی، ورزشی و آشنایی با دستاوردهای انقلاب اسلامی از جمله برنامه‌ های اوقات فراغت در کانون ‌های دائم و موقت این نهاد به شمار می ‌رود.

رئیس اداره فرهنگی و آموزش کمیته امداد امام خمینی (ره) خراسان جنوبی یادآور شد: در تابستان امسال برای غنی سازی اوقات فراغت دانش ‌آموزان دختر و پسر زیر پوشش از سوی اداره فرهنگی و آموزش اداره کل کمیته امداد خراسان جنوبی مبلغ یک میلیارد و 516 میلیون ریال اعتبار اختصاص داده شده است.

کد خبر 906098

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha