به گزارش خبرنگار مهر در ساری، سیدعیسی هاشمی حیدری بعداز ظهر یکشنبه در جلسه ساماندهی گلزار شهدای مازندران در استانداری افزود: ما وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را بین نسل جوان گسترش دهیم و ساماندهی گلزار شهدا نیز نشانه ای از گسترش فرهنگ شهادت و ایثار است.
وی خاطرنشان کرد: در راستای اجرای طرح ساماندهی گلزار شهدا، با مشارکت و موافقت نامه میان سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران مازندران با سایر دستگاه های اجرایی استان، مراحل عملیاتی و اجرایی این طرح در حال انجام است.
هاشمی با تاکید بر توسعه برق رسانی به گلزار شهدا در مناطق شهری و روستایی استان گفت: براساس مصوبه وزارت نیرو بهای مصرفی برق این اماکن همانند بهای روشنایی معابر محاسبه می شود.
وی افزود: بنیاد مسکن در کنار اجرای طرح هادی در روستاها می تواند با توافق بنیاد شهید، نسبت به ساماندهی گلزارهای تک و دو مزاری در روستاها اقدام کند.
هاشمی گفت: امسال ۱۵ میلیارد ریال بودجه جهت ساماندهی گلزارهای شهدا استان اختصاص یافته است که در حال حاضر ۲۰۵ پروژه در دست ساماندهی است ضمن آنکه کار طراحی ۴۷ واحد از گلزارهای شهدا سطح استان نیز در دست اقدام است.
وی تعداد پروژه های خاتمه یافته گلزارهای شهدای مازندران را ۹۲ مورد برای ۸۰۴ مزار شهید عنوان کرد و ادامه داد: کار ساماندهی ۱۶۵ گلزار تک مزاری با همکاری استانداری مازندران در استان پایان پذیرفته است.
معاون عمرانی استانداری مازندران به توافق با سازمان محیط زیست برای ساماندهی گلزار شهدای یکی از روستاهای چالوس اشاره کرد و افزود: با مصوبه این کارگروه، سازمان جهاد کشاورزی استان، کار ساماندهی ۱۵ گلزار تک مزاری این خطه را آغاز کرد و تاکنون نیز پنج مزار آن را به بهره برداری رساند و بقیه آن را با پیشرفت فیزیکی ۳۰ تا ۷۰ درصد دردست اجرا دارد.
هاشمی با بیان اینکه مازندران دارای هزار و ۴۳۸ گلزار شهدا است، گفت: این استان از لحاظ تعداد گلزار، دومین استان کشور است که 7.8 درصد گلزارهای شهدای کشور را در بر دارد.
به گفته وی، مازندران دارای ۱۰ هزار و ۳۲۶ شهید است که از لحاظ پراکندگی ۵۷ درصد شهدای استان در روستا و ۴۳ درصد در نقاط شهری واقع شده اند.
نظر شما