۲۲ تیر ۱۳۸۸، ۱۲:۵۰

رئیس شورای شهر بم خواستار تاسیس موزه تاریخی در این شهر شد

رئیس شورای شهر بم خواستار تاسیس موزه تاریخی در این شهر شد

کرمان - خبرگزاری مهر: یعقوب دریجانی با اشاره به غنای فرهنگی و تاریخی شهر بم خواستار تاسیس موزه آثار تاریخی در این شهر شد.

دریجانی در گفتگو با خبرنگار مهر در کرمان اظهار داشت: وجود آثار تاریخی فراوان در شهر بم به خصوص ارگ قدیم بم نشان از سابقه تاریخی فرهنگ و تمدن در این شهر دارد و با توجه به استقبال چشمگیر گردشگران داخلی و خارجی از این بنای تاریخی ایجاد مراکز زیر بنایی در بحث میراث فرهنگی در این شهر ضروری است.

وی با تاکید بر لزوم ارتقا سطح دفتر نمایندگی میراث فرهنگی در بم به اداره مستقل افزود: با توجه به وجود آثار تاریخی فراوان و فرهنگ غنی مردم احداث موزه تاریخی در این شهر ضروری است.

دریجانی عنوان کرد: با تاسیس این موزه گردشگران از نزدیک با تمدن مردم بم آشنا خواهند شد.

رئیس شورای شهر بم خاطرنشان کرد: ارگ قدیم بم به عنوان نماد شهر و مایه امید و غرور مردم شهر بم بوده که با اقدامات صورت گرفته در سالهای اخیر در حال احیا است.

وی از مسئولان شهر بم خواست با جدیت بیشتر در راستای بازسازی این بنا تلاش کنند.

کد خبر 911358

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha