به گزارش خبرنگار مهر در بیرجند، محمدحسن اکبری مطلق ظهر سه شنبه در دومین جشنواره بزرگ تجلیل از خیرین سازمان بهزیستی خراسان جنوبی با اشاره به اینکه نرخ بیکاری جامعه هدف بهزیستی در این استان 9 درصد کاهش داشته است، اظهار داشت: نرخ بیکاری جامعه هدف بهزیستی در این استان از 41 درصد در سال 1386 به 32 درصد در سال گذشته کاهش یافته است.
این مسئول با بیان اینکه از زمان تاسیس استان تاکنون هزار و 39 نفر از جامعه هدف بهزیستی مشغول به کار شده اند، افزود: در این مدت 164 واحد مسکونی به افراد تحت پوشش این سازمان تحویل شده است.
وی هزینه تمام شده برای نگهداری یک معلول ذهنی در مراکز نگهداری را 300 هزار تومان برآورد کرد و افزود: این در حالیست که سازمان بهزیستی یک سوم این هزینه را به عنوان یارانه به مراکز نگهداری پرداخت می کند و بقیه توسط کمکهای مردمی جبران می شود.
وی تعداد مراکز نگهداری و توانبخشی معلولان این استان را 30 مرکز اعلام کرد و گفت: حفظ شان و منزلت جامعه هدف بهزیستی و رسیدن به خودکفایی و استقلال آنان از اهداف این سازمان است.
رئیس سازمان بهزیستی خراسان جنوبی با بیان اینکه 13 هزار معلول تحت پوشش بهزیستی استان هستند، افزود: معلولان و دیگر افرادی که به هر نحو از این سازمان خدمات دریافت می کنند در مجموع جمعیت بیش از 40 هزار نفر را تشکیل می دهند.
اکبری مطلق همچنین تعداد دانش آموزان تحت پوشش این سازمان را دو هزار و 747 نفر و دانشجویان را 300 نفر عنوان کرد و بیان داشت: 349 واحد مسکونی برای مددجویان و معلولان استان در دست ساخت است که ساخت این واحدها از طریق آورده بلاعوض، آورده مددجو و واگذاری تسهیلات انجام می شود.
وی اظهار داشت: 50 درصد از افراد متقاضی این واحدها هیچ پولی به عنوان سهم آورده خود ندارند که این امر ساخت و ساز را با مشکل مواجه می کند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار خراسان جنوبی نیز در این جلسه با بیان اینکه حدود 17 هزار خانوار بی سرپرست و بد سرپرست در این استان وجود دارد، افزود: هم اکنون 100 هزار نفر از اقشار محروم و آسیب پذیر این استان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی هستند.
عیسی فرهادی گفت: تاکنون 450 هزار نفر از هفت دهک جامعه در این استان از سهام عدالت برخوردار شدند.
وی اظهار داشت: زند گی، خانواده، دستگیری از نیازمندان و رفع حاجات انسانها، کمک به همنوعان و فراهم کردن محیطی امن با امکانات رفاهی از جمله مواردی است که تعریف آ نها به زیبایی از زبان پیامبر اسلام (ص) بیان شده است.
در این مراسم از 19 خیر با اهدای تندیس و لوح تقدیر از سوی سازمان بهزیستی خراسان جنوبی تجلیل شدند.


نظر شما