۳۰ تیر ۱۳۸۸، ۱۴:۵۳

بازی‎های کشورهای اسلامی/

تاکید رئیس سازمان تربیت بدنی بر اتمام سریع پروژه‎های عملیاتی

تاکید رئیس سازمان تربیت بدنی بر اتمام سریع پروژه‎های عملیاتی

محمدعلی آبادی رئیس ستاد برگزاری دومین دوره بازی‎های کشورهای اسلامی طی نامه‎ای خطاب به مدیرعامل شرکت توسعه و نگهداری اماکن ورزشی نسبت به اتمام هر چه سریع تر پروژه‏های عملیاتی این بازی‎ها تاکید کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر، در نامه معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان تربیت بدنی به حسین هادیانی آمده است:« در پی بازدیدهای مکرر از پروژه‎های در دست اقدام در راستای بازی‎های همبستگی کشورهای اسلامی لازم است عملیات اجرایی در ورزشگاه تختی، آفتاب انقلاب، استخر سه گانه شهید شیرودی و سالن تیراندازی مجموعه ورزشی آزادی با عنایت به در دست بودن اعتبارات مورد نیاز به گونه‎ای طراحی شود تا با سه شیفت کاری، عملیات ساختمانی برای جداول زمانبندی و حداکثر تا تاریخ 1/7/88 پایان یابد. بدیهی است مسئولیت حسن انجام کار به عهده جنابعالی است.»

این در حالی است که تنها 86 روز تا آغاز دومین دوره بازی‎‌های همبستگی کشورهای اسلامی باقی مانده است. این رقابت‎ها 24 مهرماه تا 8 آبان ماه در تهران، مشهد و اصفهان برگزار خواهد شد. 

کد خبر 915847

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha