عزیز محمدی رئیس سازمان لیگ برتر با اعلام این مطلب به خبرنگارمهر گفت : مهلت قانونی که برای ثبت قرارداد سه باشگاه لیگ برتری استیل آذین ، شاهین پارس جنوبی و تراکتورسازی تمدید شده بود، امشب به پایان می رسد و پس از آن ثبت هیچگونه قراردادی از سوی هیئت های فوتبال رسمیت ندارد.
محمدی اضافه کرد: با پایان مهلت قانونی برای ثبت قرارداد بازیکنان، هیئت های فوتبال سراسر کشور ظرف 48 ساعت مهلت دارند تا نسبت به ثبت قرارداد بازیکنان در فدراسیون فوتبال و صدور کارت بازی اقدام کنند.
وی در خصوص وضعیت باشگاه ابومسلم برای شرکت در لیگ برتر اظهار داشت: این باشگاه به دلیل داشتن شاکیان مالی و عدم جلب رضایت آنها از کمیته انضباطی مجوز حضور در لیگ برتر را ندارد و به همین جهت برای بازیکنان این تیم کارت شرکت در لیگ صادر نخواهد شد.
رئیس سازمان لیگ برتر ابراز امیدواری کرد مسئولان باشگاه ابومسلم هر چه زودتر نسبت به رفع مشکلات موجود اقدام کنند تا حضور این تیم ریشه دار در لیگ با مشکل روبرو نشود.


نظر شما