۱۰ مرداد ۱۳۸۸، ۱۲:۵۷

اختصاصی مهر /

قرارداد جدید پالایشگاه سازی ایران و چین امضا شد

قرارداد جدید پالایشگاه سازی ایران و چین امضا شد

قرارداد مشارکت و سرمایه گذاری یک کنسرسیوم چینی و شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران برای طرح های توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان و پالایشگاه ستاره خلیج فارس صبح امروز امضا شد.

خبرنگار مهر از شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران کسب اطلاع کرد: در این رابطه پس از برگزاری چند دور مذاکرات فشرده با گروه چینی در اواخر هفته گذشته در تهران و توافق 2 طرف، در نهایت صبح امروز این قرارداد به امضا رسید.

یکی از مهمترین محورهای این قرارداد حضور سرمایه گذاران چینی در 2 طرح پالایشگاهی ستاره خلیج فارس و توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان بوده است. گفته می شود ارزش این قرارداد بین 2 تا 3 میلیارد دلار بوده است.

هدف از اجرای طرح توسعه و تثبیت ظرفیت پالایشگاه نفت آبادان ایجاد یک ردیف جدید پالایش نفت به ظرفیت 210 هزار بشکه در روز و تثبیت ظرفیت پالایشگاه در حد نهائی 360 هزار بشکه در روز است.

به حداکثر رساندن تولید گازوئیل، تولید محصولات با مشخصات و کیفیت بر اساس استاندارد سال 2009 اروپا، کاهش آلاینده های زیست محیطی، تامین خوراک صنایع پائین دستی از دیگر اهداف اجرای این طرح است.

بر اساس برنامه تعیین شده در شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران تا زمستان سال 1391 این طرح باید به بهره برداری برسد.

به گزارش مهر، هدف از ساخت پالایشگاه مایعات گازی ستاره خلیج فارس با ظرفیت تصفیه 360 هزار بشکه در روز مایعات گازی تولید روزانه 35 میلیون لیتر بنزین، 13 میلیون لیتر نفت‌گاز، 3/1 میلیون لیتر نفت گاز سنگین، 2 میلیون لیترگاز مایع، 3 میلیون  لیتر سوخت جت سبک  و 130 تن گوگرد است.

کد خبر 921784

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha