پیام‌نما

وَأَنْكِحُوا الْأَيَامَى مِنْكُمْ وَالصَّالِحِينَ مِنْ عِبَادِكُمْ وَ إِمَائِكُمْ إِنْ يَكُونُوا فُقَرَاءَ يُغْنِهِمُ‌اللَّهُ مِنْ فَضْلِهِ وَاللَّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ * * * [مردان و زنان] بی‌همسرتان و غلامان و کنیزان شایسته خود را همسر دهید؛ اگر تهیدست‌اند، خدا آنان را از فضل خود بی‌نیاز می‌کند؛ و خدا بسیار عطا کننده و داناست. * * اللّه از فضلش بسازدشان توانمند / دانا و بگشاينده مى‌باشد خداوند

۲۶ مرداد ۱۳۸۸، ۹:۲۳

در برنامه پنجم؛

میزان مشارکت در اردوهای طرح هجرت به 200 میلون نفر روز خواهد رسید

میزان مشارکت در اردوهای طرح هجرت به 200 میلون نفر روز خواهد رسید

قزوین - خبرگزاری مهر: رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اجرای طرح هجرت بسیج سازندگی را از طرحهای موفق کشور در به کارگیری جوانان در فعالیتهای عمرانی دانست و گفت: با استقبال جوانان تا پایان برنامه پنجم میزان مشارکت در اردوها به 200 میلیون نفر روز افزایش می یابد.

به گزارش خبرنگار مهر در قزوین، مجید خراسانی شامگاه یکشنبه در بازدید از پروژه ‌های بسیج سازندگی در روستاهای دودهه، جم جرد، بشر و آقابابا گفت: در حال حاضر بیش از 200 نوع فعالیت در طرح بسیج سازندگی انجام می‌شود که این فعالیتها در بخشهای آموزشی، عمرانی، بهداشتی، فرهنگی و فنی جوابگوی سلایق و نیازهای مختلف جوانان است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور افزود: در راستای اشتغال و همچنین بهره‌ گیری از اوقات فراغت نوجوانان و جوانان در تابستان سال جاری 30 میلیون نفر روز در عرصه‌های مختلف، طرحهای بسیج سازندگی انجام می ‌شود.

به گفته خراسانی استقبال خوب جوانان از طرح هجرت موجب شده که بسیج سازندگی در بیش از 30 هزار نقطه کشور زمینه حضور جوانان علاقمند را در عرصه های مختلف سازندگی فراهم کند که 40 درصد این جوانان دختران 15 تا 30 سال و 60 درصد پسر هستند.

وی عنوان کرد: فعالیتهای بسیج سازندگی موجب کارآفرینی و ایجاد شور و نشاط بین جوانان و نوجوانان می ‌شود و ضمن غنی سازی اوقات فراغت دانش آموزان به عنوان یک طرح نهادینه شده مورد استقبال و مقبولیت گروه های مختلف جامعه قرار گرفته است.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور اظهار امیدواری کرد که تا پایان برنامه پنجم توسعه اردوهای طرح هجرت به 200 میلیون نفر روز افزایش یابد.

وی همچنین از اعزام جوانان برای کارهای عمرانی در مناطق محروم و نیز تیمهای پزشکی به مناطق دور افتاده خبر داد و بیان کرد: برگزاری دوره های آموزشی علمی مورد نیاز جوانان در روستاها از دیگر برنامه های طرح هجرت در سال جاری است.

به گفته خراسانی در مدت سه سال اجرای طرح، تمرین موفقی در تمام سطوح صورت گرفته و با اعتماد سازی کامل به نظر می رسد، دوران نهادینه شدن و جا افتادن طرح در جامعه سپری شده و از امسال نقطه عطف حرکتهای سازندگی آغاز خواهد شد.

سردار خراسانی همچنین از پروژه احداث پل روستای دودهه، کلاسهای مختلف آموزشی و فرهنگی طرح هجرت در روستاها بازدید کرد و در جریان فعالیتها قرار گرفت.

کد خبر 930828

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha