به گزارش خبرگزاری مهر، فریده شجاعی روز چهارشنبه با اعلام این خبر افزود: از بین مقالات ارسال شده 43 مقاله در محور رفتار حرکتی، 20 مقاله در محور بیومکانیک، 45 مقاله در محور فیزیولوژی، 20 مقاله در محور آکادمی فوتبال، 53 مقاله در محور مدیریت و اقتصاد فوتبال و 26 مقاله در محور طب ورزشی در فوتبال است که در حال داوری هستند.
وی افزود: شرکت کنندگان از کشورهای نپال، هند، ترکیه، صربستان، اندونزی، مالزی، نیجریه، انگلستان و آمریکا مقالات خود را به ایران ارسال کردند و در شرایط فعلی نیز فرصت ارسال مقاله به همایش به پایان رسیده است. همچنین سخنرانانی از کشورهای انگلستان، سوئیس، ترکیه، ایرلند، آلمان و آمریکا برای حضور در همایش به ایران خواهند آمد.
نایب رئیس فدراسیون فوتبال ادامه داد: این هفته بین داوران و کمیته های مختلف کار گزینش انجام خواهد شد و نتیجه داوری مقالات 9 شهریورماه اعلام می شود.
وی در پایان خبر داد: بن همام پیام رسمی خود را برای برگزاری این کنگره به ایران ارسال کرده است و خودش نیز در کنگره حضور دارد.
در پیام رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا برای همایش علم و فوتبال آمده است: «امید است براساس سوابق گذشته، ایران همواره پایه گذار، پیشگام و همچنین شریک بسیار خوبی در جهت پیشرفت علم و بهبود زندگی بشر در سطح جهان بوده و کنگره حاضر نیز گام دیگری در این مسیر به شمار می آید.
امروزه ورزش فوتبال در سطحی بالا با معضلات بسیاری مواجه است که حل آنها نیازمند حضور متخصصین و ورود علوم و فناوری های نوین است. موضوعات مطرح شده همچون کارگاه های آموزشی و حضور متخصصین در این همایش نیز گام دیگری است در جهت تسهیم و به اشتراک گذاردن این علوم و مهارت ها، تجدید دوستی های دیرپا و برقراری شبکه ارتباطی نوینی متشکل از پزشکان و کارشناسان علمی در راستای پیشرفت ورزش به طور عام و فوتبال به طور خاص.
برهمین اساس کنفدراسیون فوتبال آسیا ضمن تبریک، حمایت همه جانبه خود را از آکادمی فوتبال ایران و کلیه دست اندرکاران فوتبال جمهوری اسلامی ایران در این زمینه اعلام داشته و برگزاری همایش موفقیت آمیز را آرزومند است.»
طبق رایزنی های صورت گفته محمد بن همام، سپ پلاتر رئیس فیفا و بکن باوئر رئیس باشگاه بایرن مونیخ آلمان از جمله افرادی هستند که برای حضور در کنگره از آنها دعوت به عمل آمده است.
نظر شما