لقمان رضایی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این مطلب افزود: در مقطعی اردوی تیم ملی کشتی جوانان همراه با تیم بزرگسالان برگزار شد که در آنزمان از نزدیک دیدم که حمید سوریان چطور زودتر از همه برای تمرینات آماده می شد و با تمام وجود تمرین می کرد و مطمئنم با انگیزه بالایی که دارد می تواند در رقابتهای جهانی دانمارک افتخارآفرینی کند.
وی گفت: کشتی فرنگی امسال در رده های سنی نوجوانان وجوانان توانسته است در رقابتهای قاره ای و جهانی نتایج اید ه آلی کسب کند و امیدوارم این روند موفقیت تیم در رقابتهای جهانی دانمارک ادامه داشته باشد و حلقه موفقیت ها تکمیل شود.
رضایی در مورد اختلاف نظر پیش آمده میان دبیر فدراسیون کشتی و سرمربی تیم جوانان اظهار داشت: رئیس فدراسیون کشتی و مسئولان فدراسیون در حد توان بهترین امکانات را برای تیم ملی فراهم کردند و فکرمی کنم این اختلاف نظر پیش آمده با کمی صبوری طرفین قابل رفع بود.
وی در مشکلات مالی کشتی گیران و توجه نداشتن به قهرمانان کشتی پس از کسب مدالهای جهانی تاکید کرد: رضا اسدپور از شاگردان من که دوسال پیاپی در رقابتهای جوانان جهان صاحب مدال شد در نهایت تنها پنج سکه بهار آزادی را از مسئولان ورزشی دریافت کرد و این موضوعات کشتی گیران را نسبت به ادامه کار دلسرد می کند. اما بهرحال اسدپور با تشویق مربیان و مسئولان هئیت بتازگی تمرینات خود را در وزن 55 کیلوگرم آغاز کرده است و امیدوارم در رقابتهای قهرمانی کشور شروع خوبی داشته باشد.
رضایی تصریح کرد: قبل از حضور در رقابتهای جوانان جهان دهقان نماینده ایذه در مجلس شورای اسلامی با حضور در اردوی تیم یک سکه بهار آزادی به سه کشتی گیر ایذه ای تیم اهداء کرد و قول داد هرکدام از کشتی گیران که در رقابتهای جوانان صاحب مدال طلا شوند در صحن مجلس از آنها قدردانی شود که هنوز این امر محقق نشده است.
وی خاطرنشان کرد: البته دهقان پس از قهرمانی قول داد جایزه ویژه ای به قهرمانان تعلق گیرد که ما منتظر محقق شدن این قول نیز هستیم.
رضایی گفت: ناراحتی سعید عبدولی دارنده دو مدال طلای جوانان جهان بدلیل اهمیت ندادن مسئولان شهر اندیمشک به این قهرمانی هاست، در حالی که مسئولان هیئت کشتی در حد بضاعتشان از قهرمانان استان قدردانی می کنند و در پایان سال هدایایی به قهرمانان برتر استان تعلق می گیرد.


نظر شما