۲ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۴۲

لواف خبر داد:

مستمری‌بگیران برای دریافت وام ودیعه مسکن به شعب مراجعه کنند

مستمری‌بگیران برای دریافت وام ودیعه مسکن به شعب مراجعه کنند

مدیرکل تامین اجتماعی تهران بزرگ گفت: مستمری‌بگیران و بازنشستگان مستاجر و کم درآمد تامین اجتماعی می‌توانند از فردا با مراجعه به شعب تامین اجتماعی تهران بزرگ وام یک تا سه میلیون تومانی «ودیعه مسکن» درخواست کنند.

به گزارش خبرگزاری مهر، عباسعلی لواف افزود: دستورالعمل‌ پرداخت تسهیلات ودیعه مسکن به بازنشستگان و مستمری‌بگیران کم‌درآمد سازمان تامین اجتماعی ابلاغ شده است و سهم هر شعبه نیز با حضور کارشناسان امور مالی و هیئت مدیره کانون بازنشستگان کارگری استان تهران تعیین شد.

وی در مورد شرایط دریافت وام ودیعه مسکن مستمری‌بگیران و بازنشستگان تصریح کرد: تسهیلات ودیعه مسکن به بازنشستگان و مستمری‌بگیران کم درآمد و فاقد مسکن به منظور جبران بخشی از هزینه‌های مربوط به رهن و اجاره آنها پرداخت می‌شود.

مدیرکل تامین اجتماعی تهران بزرگ افزود: مهمترین ملاک متقاضیان فیش حقوق مستمری‌بگیران و یا بازنشستگان است که بر مبنای آن حقوق مزایای دریافتی مستمری‌بگیر از 5/1 برابر حقوق و دستمزد یعنی (295 هزار تومان) بیشتر نباشد می‌توانند تقاضای درخواست وام ودیعه مسکن کنند.

وی تصریح کرد: درخواست وام صرفا توسط شخص مستمری‌بگیر یا بازنشسته باید تنظیم شود به طوری که در زمان تاریخ تقاضا 11 ماه از تاریخ اجاره نامه و یا قرارداد رهن کامل باقی مانده باشد.

لواف در ادامه تاکید کرد: شخص متقاضی و یا همسر بازمانده فاقد مسکن ملکی بوده و تاکنون از تسهیلات مسکن توسط سازمان و بانک مسکن استفاده نکرده باشند.

کد خبر 935250

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha