نجفعلی انتظاری در گفتگو با خبرنگار مهر در سمنان گفت: استان سمنان از نظر سرانه پرداخت صدقات به نسبت جمعیت کشور رتبه اول در کشور را داراست.
وی افزود: در سال گذشته اعتباری بیش از 10 میلیارد تومان برای افراد تحت حمایت این نهاد هزینه شده است که از این میزان سه میلیارد و 400 میلیون تومان از محل کمکهای مردمی بوده است.
وی اجرای طرح رضوان، طرح اکرام و ایتام، حمایت از اشتغال افراد و دانش آموزان تحت حمایت را از جمله طرحهای این نهاد دانست و اظهار داشت: از پانزدهم تا بیست و یکم ماه مبارک رمضان، هفته اطعام و اکرام ایتام نامگذاری شده است و جذب حامی برای یتیمان از جمله فعالیتهای این نهاد در این هفته است.
مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان سمنان افزود: افراد خیر و نیکوکار می توانند با تحت حمایت قرار دادن یک یا چند یتیم، ما را در پیشبرد اهداف این نهاد یاری رسانند.
انتظاری در خصوص حمایت از اشتغال افراد تحت حمایت اظهار داشت: افراد تحت پوشش، با در اختیار گرفتن فضا و امکانات کافی توسط این نهاد می توانند استعدادهای خود را شکوفا ساخته و از نظر شغلی خودکفا شده و با این عمل، علاوه بر خودکفا کردن خانواده خود، دیگران را نیز به اشتغال و خود کفا شدن تشویق کنند.
نظر شما