پیام‌نما

الَّذِينَ أُخْرِجُوا مِنْ دِيَارِهِمْ بِغَيْرِ حَقٍّ إِلَّا أَنْ يَقُولُوا رَبُّنَا اللَّهُ وَ لَوْلَا دَفْعُ اللَّهِ النَّاسَ بَعْضَهُمْ بِبَعْضٍ لَهُدِّمَتْ صَوَامِعُ وَبِيَعٌ وَ صَلَوَاتٌ وَ مَسَاجِدُ يُذْكَرُ فِيهَا اسْمُ‌اللَّهِ كَثِيرًا وَ لَيَنْصُرَنَّ‌اللَّهُ مَنْ يَنْصُرُهُ إِنَّ‌اللَّهَ لَقَوِيٌّ عَزِيزٌ * * * همانان که به ناحق از خانه‌هایشان اخراج شدند [و گناه و جرمی نداشتند] جز اینکه می‌گفتند: پروردگار ما خداست و اگر خدا برخی از مردم را به وسیله برخی دیگر دفع نمی‌کرد، همانا صومعه‌ها و کلیساها و کنیسه‌ها و مسجدهایی که در آنها بسیار نام خدا ذکر می‌شود به شدت ویران می‌شدند؛ و قطعاً خدا به کسانی که [دین] او را یاری می‌دهند یاری می‌رساند؛ مسلماً خدا نیرومند و توانای شکست‌ناپذیر است. * * كسى كاو دهد يارى كردگار / بود ياورش نيز پروردگار

۲۰ شهریور ۱۳۸۸، ۱۱:۳۴

توره گفتگو با مهر تاکیدکرد:

راهکار قانونی برای حل مشکل ITC / تشنه حضور در مسابقات هستم

راهکار قانونی برای حل مشکل ITC / تشنه حضور در مسابقات هستم

مهاجم تیم فوتبال سپاهان اصفهان با بیان اینکه برای دریافت ITC خود باید 170 میلیون تومان به باشگاه مراکشی پرداخت کند، از حل این مشکل به صورت قانونی خبر داد.

ابراهیم توره در گفتگو با مهر، در خصوص مشکلی که برای ITC وی به وجود آمده، گفت: به صورت قرضی از تیم مراکشی به پیکان و سپس به پرسپولیس رفتم و امروز برای دریافت ITC جدید و بازی در سپاهان، باید 170 میلیون تومان به این باشگاه پرداخت کنم. البته با آقای ساکت نشستی داشتم که قرار است با راهکارهای قانونی این مشکل طی یکی دو روز آینده برطرف شود.

وی در مورد دیدار سپاهان برابر فولادخوزستان که خود را گرم کرد اما نتوانست در مسابقات به میدان برود، ادامه داد: بسیار ناراحت شدم که نتوانستم در آن دیدار به میدان بروم. نداشتن ITC عامل بازی نکردنم در آن دیدار بود.

مهاجم تیم فوتبال سپاهان با بیان اینکه در این مدت تمرینات بدنسازی خود را پیگیری کرده و در حال حاضر کاملا آماده حضور در مسابقات است، افزود: امروز تشنه بازی کردن هستم و می خواهم با بازی خوب خود، تمام حاشیه‌هایی که در این مدت به وجود آوردم را از ذهن مسئولان، کادرفنی و هواداران پاک کنم.

وی خاطرنشان کرد: هدفم این است گذشته را جبران کرده و به بهترین شکل ممکن به اعتماد مدیران و کادرفنی پاسخ دهم. می خواهم با گل‌های خود ضمن شاد کردن هواداران، عاملی برای موفقیت تیم در مسابقات پیش رو باشم.

توره در پایان گفت: پس از اینکه در تست بدنی آقای خداداد موفق ظاهر شدم، آقای قلعه نویی به من گفت اگر در مسابقات عملکرد خوبی داشته باشم، با مدیریت باشگاه صحبت می کند تا در جریمه‌هایم تخفیف دهند. او گفت همه هم و غم خودم را برای موفقیت تیم سپاهان به کار بندم.

کد خبر 944783

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha