علی اکبر فامیل کریمی بعد از ظهر چهارشنبه در جلسه بررسی برنامه های هفته دفاع مقدس با اشاره به این مطلب اظهار داشت: این کمیته ها شامل نیروهای مسلح، فرهنگی - تبلیغاتی، بسیج جوانان، ایثارگران، امور بانوان، ورزش، کمیته روستایی، دانش آموزان، تشکل های غیر دولتی، اطلاع رسانی و دانشجویی است.
وی با اشاره به نقش بسزا و تعیین کننده زنان در 8 سال دفاع مقدس تاکید کرد: کمیته بانوان باید برنامه های متنوع و فعالیت بسیار بالا و شایانی را در هفته دفاع مقدس از خود نشان دهد.
فرماندار همدان شروع راهپیمایی روز قدس در این شهر را طبق سالهای گذشته از میدان امام خمینی (ره) تا حسینیه امام در شهرستان همدان اعلام کرد.
وی به منظور بهتر برگزار شدن برنامه های امسال، از تهیه برآوردی از برنامه های هفته دفاع مقدس در سال های گذشته خبر داد و تصریح کرد: فضا در استان همدان کاملاً مهیاست و تنها نیازمند ابتکار می باشد، لذا باید تأثیر گذاری آن در مردم بسیار بالا باشد.
فامیل کریمی شروع به موقع راهپیمایی را موضوع بسیار مهمی تلقی کرد و از شورای هماهنگی این برنامه خواست تا با شروع به موقع و کنترل مسیر راهپیمایی، این روز را با برنامه ریزی دقیق و منسجم به انجام برسانند.
معاون سیاسی اجتماعی فرماندار همدان نیز در این مراسم گفت: هفته دفاع مقدس فرصت مناسبی برای قدردانی از زحمت و ارزش گذاری به تلاش هایی است که در 8 سال دفاع مقدس صورت گرفته است.
عبد الحسین مرادی افزود: بایستی ارزش های 8 سال دفاع مقدس به نسل های آینده منتقل شود و برنامه های دفاع مقدس به صورت مردمی و با در نظر گرفتن آنان به عنوان مخاطبین اصلی اجرا شود.


نظر شما