۲۱ شهریور ۱۳۸۸، ۱۵:۰۷

باتوجه به محدودیت ذخایر آبی؛

تامین پروتئین مورد نیاز کشور تنها از طریق منابع دریایی امکان پذیر نیست

تامین پروتئین مورد نیاز کشور تنها از طریق منابع دریایی امکان پذیر نیست

گرگان - خبرگزاری مهر: مدیرکل شیلات گلستان با اشاره به محدودیت ذخایر آبزیان خزر و افزایش تقاضا گفت: تامین پروتئین از طریق دریا به تنهایی کافی نیست و آبزی پروری سهم زیادی در تامین پروتیئن دارد.

به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، علی اکبر پاسندی بعد ازظهر شنبه در جلسه تودیع و معارفه معاونت آبزی پروری شیلات استان افزود: استفاده از محصولات حاصل از آبزی پروری یکی از بهترین راههای تامین پروتئین و حفاظت از ذخائر دریایی است.

وی اظهار داشت: باتوجه به شرایط این حرفه ونقش بسزای آن در امنیت غذایی و پرورش انواع مختلفی از آبزیان، از این طریق می توان  باعث ایجاد اشتغال، درآمدزایی و بهبود معیشت جوامع روستایی شد.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش کرد همگام با تولید آبزیان پرورشی زیرساختهای آبزی پروری را در استان اعم از احداث جاده ها دسترسی به مزارع پرورش ماهی و برق دار کردن آنها را افزایش دهیم.

به گفته پاسندی، توسعه پوشش بیمه عوامل تولید و محصولات در فرایند آبزی پروری را باید مورد توجه قرار داد و توسعه و تمکین زیرساختهای مجتمع های آبزی پروری و بهبود مدیریت نگهداری و بهره داری از آنها ضروری است.

مدیرکل شیلات گلستان، توسعه فعالیتهای آبزی پروری را در ایجاد اشتغال و استفاده از استعدادهای بالقوه موجود در استان موثر دانست.

وی بر لزوم ارتقای سطح دانش و مهارتهای حرفه ای نیروی انسانی نیز تاکید کرد و خواستار برنامه ریزی در جهت اصلاح الگوی مصرف افراد جامعه و حرکت به سمت استفاده از آبزیان به وی‍‍ژه پرورشی شد.

مدیرکل شیلات گلستان یادآور شد: هرچند ممکن است ظرفیتهای توسعه آبزی پروری در استان روشن باشد، اما ضروری است چگونگی سودآوری تولید کننده ها و تقاضای بازار مورد بررسی قرار گیرد.

وی به اصلاح و بهبود کیفیت بازار عرضه ماهی در استان اشاره کرد و برنامه ریزی در جهت افزایش سطح بهداشت در این بازارها و بهره گیری بهینه از منابع و تسهیلات مالی و اعتباری برای توسعه این بخش را مهم خواند. 

در این نشست از زحمات  غلامحسن سلطانی سرپرست معاونت آبزی پروری قدردانی و سیداکبر علیمحمدی به عنوان معاون جدید آبزی پروری درشیلات استان معرفی شد.

کد خبر 945925

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha