به گزارش خبرنگار مهر در مشهد، محمدرمضانی صبح سه شنبه در جلسه هم اندیشی اعضای اتاق فکر هفتمین جشنواره بین المللی امام رضا(ع) افزود: این جشنواره برای رسیدن به اهداف رضوی در مسیر فرهنگ رضوی نیازمند پشتوانه های متعددی است که مجموعه اتاق فکر یکی از آنهاست.
قائم مقام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی تصریح کرد: اگر امروز در هفتمین جشنواره شاهد حضور 20 کشور در عرصه بین المللی هستیم مسلما نشانه این است که در توسعه فرهنگ رضوی توانسته ایم گام های موثری برداریم.
وی خاطرنشان کرد: باید با برنامه ریزی اصولی و هم اندیشی های مستمر از جشنواره ای با چنین وسعت حمایت کنیم چرا که حمایت از مسیر محوریت درست جشنواره در مشهد بسیار پر رنگ تر از دیگر استانها و شهرهاست.
در ادامه این نشست مسئول دبیر خانه دائمی جشنواره امام رضا (ع) از تشکیل موزه هنرهای رضوی در مشهد خبر داد.
زهرا سروآزاد افزود: امیدواریم در آینده ای نه چندان دور در حاشیه برگزاری جشنواره امام رضا(ع)شاهد آغاز به کار موزه هنر های رضوی حاصل از جشنواره های پیشین باشیم.
وی در ادامه با بیان اینکه در روند تشکیل این موزه اقدام به خرید آثار برگزیده در جشنواره های گذشته خواهد شد، افزود: برگزاری 18 نشست در غالب 8 کارگروه پس از اتمام جشنواره ششم برهدف کیفی شدن جشنواره صحه می گذارد.
وی افزود: رسالت نهایی عمده ترین رویداد فرهنگی کشور اشاعه و تثبیت فرهنگ رضوی به ویژه در عرصه بین الملل است که در ترویج و گسترش این حضور نقش کمیته اطلاع رسانی و اصحاب قلم و رسانه بسیار حائز اهمیت است
سروآزاد در پایان با اشاره به اینکه مراقبت دائمی از آثار و تولیدات جشنواره باید صورت گیرد افزود: امیدواریم در راستای تحقق این هدف مجموعه اتاق فکر مشاور و یاری رسان خادمین اجرایی باشند.
نظر شما